Cauta:


Contactati-ne ACUM!
Telefon: 0261.716.483


Aboneaza-te acum!
Vrei vacanţe la cel mai bun pret? Inscrie-te astăzi pentru a primi newsletter-ul nostru!
Adresa email:
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Construieste-ti vacanta dorita alegand perioada de plecare, durata, locatia si tipul de sejur.
Comanda
Din pasiunea noastra pentru calatorii a aparut Astra Travel, o agentie de turism avand ca activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism. 

Dorim promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intampinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turism. 

Activitatea noastra este orientata permanent spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice si adaptarea lor la tendintele si standardele internationale. 

Parteneriatele incheiate cu furnizori de servicii turistice din tara si strainatate ne permit sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele turistice intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra. 

Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra dorind sa va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va imbogati  sufleteste calatorind in cele mai diferite destinatii.

Bilete Avion - Bilete Autocar - Cazari - Vacante - Transfer Aeroport - Asigurari - Evenimente Sportive - Concerte

ASTRA TRAVEL SRLD , Str.Petofi Sandor 4A , Ap.2 , Satu Mare , 440026 Telefon/Fax:0261.716.483 | Mobil:0768.334.335 | mail: office@astratravel.ro
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
Cere Oferta! Vorbeste cu noi!