Cauta:


Contactati-ne ACUM!
Telefon: 0770666339


Aboneaza-te acum!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ofertele speciale
Adresa email:
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Construieste-ti vacanta dorita alegand perioada de plecare, durata, locatia si tipul de sejur.
Comanda
Circuit avion Turcia - Fascinanta Cappadocia, 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport cu avionul, taxe de aeroport, asistenta turistica
Circuit avion Turcia - Fascinanta Cappadocia, 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport cu avionul, taxe de aeroport, asistenta turistica
Circuit avion Turcia - Fascinanta Cappadocia, 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport cu avionul, taxe de aeroport, asistenta turistica
de la 199 Euro
/persoana

Circuit avion Turcia - Fascinanta Cappadocia, 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport cu avionul, taxe de aeroport, asistenta turistica


Date de plecare: 14 noiembrie, 06 martie, 13 martie, 20 martie 2019
Turcia este o tara plina de mistere, de comori spirituale si culturale, cu o civilizatie si o istorie aparte, cu frumuseti naturale, oameni primitori si o excelenta bucatarie. Va propun sa descoperiti o particica din aceasta tara fascinanta! Va veti intoarce acasa cu multe amintiri de povestit celor dragi.

Oferta: 199 euro/persoana/sejur.

Tariful include:
 
  • 7 nopti cazare in hoteluri de 4 si 5 stele cu mic dejun
  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Antalya - Bucuresti prin Pegasus (escala la Istanbul)
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
  • Asistenta turistica in limba romana
Traseu: Antalya - Cappadocia - Manavgat* (optional)
Program circuit:
Ziua 1. București - Antalya
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Antalya. Transfer şi cazare in zona Antalya la Hotel Meryan 5* sau similar.
Ziua 2. Antalya - Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de proveniență al misticilor sufi, denumiți "Derviși Rotitori" datorită faimoasei lor tehnici de rotire ca formă de pomenire a Divinului intr-o ceremonie Sama. Se călătorește de-a lungul cheilor Ihlara și a vulcanului Hasan Dağı, străbătand zona pitorească a Munților Taurus și a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la Hotel Dinler Nevsehir 4* sau similar.
Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Göreme, inclus in patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile inalte și peșterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Opțional, se poate vizita și muzeul in aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din Uçhisar, cel mai inalt punct din Cappadocia și vizită la unul dintre impresionantele "orașe" labirintice subterane, cu biserici și case săpate in piatră. Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.
Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. In prima parte a zilei se vizitează o cramă, unde se pot degusta vinuri locale. După-amiaza, vizită la o țesătorie tradițională pentru a descoperi arta meșteșugăritului. Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.
Ziua 5. Cappadocia - Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. al Xlll - lea in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la Hotel Meryan 5* sau similar.
Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș in Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret - simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. După-amiaza, vizită la impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la Maxholiday Hotels Belek 5* sau similar.
Ziua 7. Antalya - Manavgat*
Mic dejun. Opțional, excursie cu barca pe raul Manavgat*, cu pranz inclus și oprire la o plajă cu nisip fin. Seara, intoarcere la hotel in zona Antalya.
Ziua 8. Antalya - Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.
Rezervare Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Bilete Avion - Bilete Autocar - Cazari - Vacante - Transfer Aeroport - Asigurari - Evenimente Sportive - Concerte

ASTRA TRAVEL SRL , Str.Petofi Sandor 4A , Ap.2 , Satu Mare , Jud.Satu Mare , Cod Postal 440026 , Telefon: 0770666339 , mail: office@astratravel.ro
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
Cere Oferta! Vorbeste cu noi!