Cauta:


Contactati-ne ACUM!
Telefon: 0770666339


Aboneaza-te acum!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ofertele speciale
Adresa email:
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Construieste-ti vacanta dorita alegand perioada de plecare, durata, locatia si tipul de sejur.
Comanda
Circuit Tara Moldovei - Bucovina, 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*, transport cu autocarul, excursiile prezentate in program
Circuit Tara Moldovei - Bucovina, 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*, transport cu autocarul, excursiile prezentate in program
Circuit Tara Moldovei - Bucovina, 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*, transport cu autocarul, excursiile prezentate in program
de la 253 Euro
/persoana

Circuit Tara Moldovei - Bucovina, 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*, transport cu autocarul, excursiile prezentate in program


Data de plecare: 31 iulie
Circuitele sunt recomandate tuturor celor ce vor sa calatoreasca si sa viziteze cat mai multe orase si obiective turistice, sa beneficieze de servciile si explicatiile unor ghizi profesionisti, sa-si faca noi prieteni, toate acestea la tarife avantajoase. De aceasta data va propun un circuit de 6 zile in Moldova si Bucovina.
Traseu: Buzau - Focsani - Bacau - Iasi - Targu Neamt - Humulesti - Suceava - Falticeni - Agapia - Bicaz - Lacul Rosu - Miercurea Ciuc - Brasov

Oferta: 253 euro/persoana/circuit. 

Tariful include:
 
  • 5 cazari la hoteluri de 3* cu facilitati superioare
  • Transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
  • Masa in regim demipensiune: mic dejun si cina
  • Excursiile prezentate in program
  • Ghid insotitor pentru intrega perioada
PROGRAM:

Ziua 1 BUCURESTI - IASI
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti - Buzau - Focsani - Bacau - Roman - Iasi (420 km). Se viziteaza: MAUSOLEUL DE LA MARASESTI (cel mai impunator din tara si printre cele mai maiestuoase de acest fel din Europa, fiind un monument dedicat eroilor Primului Razboi Mondial, "Intru slava eroilor neamului"), MUZEUL SATULUI VRANCEAN FOCSANI (muzeul este alcatuit din 73 de constructii autentice, cu peste 6.000 de obiecte diferite), ARHIEPISCOPIA ROMANULUI SI BACAULUI (pe locul CETATII MUSATINE A ROMANULUI, CASTELUL STURDZA DIN MICLAUSENI (este un castel in stil neogotic construit intre anii 1880 - 1904). Cina si cazare in Iasi.

Ziua 2 IASI
Mic dejun. TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI I A S I, cu vizitarea celor mai importante obiective (PALATUL CULTURII, STATUIA LUI STEFAN CEL MARE, MANASTIREA SFINTII TREI IERARHI, BISERICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI, PRIMARIA, PIATA UNIRII SI STATUIA LUI CUZA, STRADA LAPUSNEANU, MUZEUL UNIRII, BIBLIOTECA, PARCUL COPOU, TEIUL LUI EMINESCU, etc). Cina si cazare in Iasi.

Ziua 3 IASI
Mic dejun. Se viziteaza: MANASTREA GALATA (mama bisericilor moldovenesti, care imbina stilurile arhitectonice din toate cele trei tari romane), CASA MEMORIALA MIHAIL SADOVEANU ("Casa din deal" așa cum mai era cunoscuta datorita pozitionarii, Sadoveanu a locuit și a creat timp de 9 ani, intre 1909 și 1918), GRADINA BOTANICA (cea mai veche gradina botanica din Romania), BOJDEUCA LUI CREANGA (toate Poveștile și Amintirile din copilarie au fost scrise in casuta botezata de scriitor bojdeuca. In vara si toamna anului 1876, Mihai Eminescu a locuit aici drept chirias al lui Creangă), TIMP LIBER PENTRU MASA SI CUMPARATURI IN ZONA CENTRALA A ORASULUI. Cina si cazare in Iasi.

Ziua 4 IASI - SUCEAVA - TARGU NEAMT
Mic dejun. Se viziteaza: PALATUL CUZA DE LA RUGINOASA (palat muzeu memorial dedicat Domnului Unirii), MUZEUL DE ARTA ION IRIMESCU (muzeu de artă plastică romanească care găzduiește cea mai mare colecție de autor din Romania), MUZEUL APELOR (se constituie intr-o veritabilă lecţie de instrucţie şi educaţie, de pelerinaj in lumea mediului acvatic), CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI (sistemul defensiv a făcut imposibilă pătrunderea in cetate făra acceptul celor din interior), MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, CEL MAI MARE OU DE PASTE DIN LUME. Cina si cazare in Targu Neamt.

Ziua 5 TARGU NEAMT
Mic dejun. Deplasare in zona Targu Neamt (70 km). Se viziteaza: MANASTIREA AGAPIA (una dintre cele mai mari mănăstiri de maici din Romania, avand 300-400 maici și aflandu-se pe locul doi ca populație după Mănăstirea Văratec), REZERVATIA DE ZIMBRI SI FAUNA CARPATINA DRAGOS VODA, MANASTIREA NEAMT (manastire ortodoxa de calugari, cel mai mare și mai vechi așezămant monarhal din Moldova), CETATEA NEAMTULUI (construită la sfarșitul secolului al XIV-lea de Petru I Mușat, a fost fortificată in secolul al XV-lea de Ștefan cel Mare și distrusă in 1718 din ordinul domnitorului Mihai Racoviță) si MUZEUL MEMORIAL ION CREANGA - HUMULESTI. Cazare si cina in Targu Neamt.

Ziua 6 BUCOVINA - BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare pe ruta Targu Neamt - Bicaz - Miercurea Ciuc - Brasov - Bucuresti (450 km). Se va trece prin CHEILE BICAZULUI (au fost formate de raul Bicaz si fac legatura intre Transilvania si Moldova), popas la LACUL ROSU (este cel mai mare lac natural montan din Romania, lac de baraj natural format in 1837, la poalele Hasmasului Mare) si TUR PIETONAL IN CENTRUL ORASULUI BRASOV. Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.
Rezervare Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Bilete Avion - Bilete Autocar - Cazari - Vacante - Transfer Aeroport - Asigurari - Evenimente Sportive - Concerte

ASTRA TRAVEL SRL , Str.Petofi Sandor 4A , Ap.2 , Satu Mare , Jud.Satu Mare , Cod Postal 440026 , Telefon: 0770666339 , mail: office@astratravel.ro
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
Cere Oferta! Vorbeste cu noi!