Cauta:


Contactati-ne ACUM!
Telefon: 0770666339


Aboneaza-te acum!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ofertele speciale
Adresa email:
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Construieste-ti vacanta dorita alegand perioada de plecare, durata, locatia si tipul de sejur.
Comanda
Franta - Marele tur!, 9 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun, transport cu avionul, taxele de aeroport, transport autocar, insotitor de grup
Franta - Marele tur!, 9 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun, transport cu avionul, taxele de aeroport, transport autocar, insotitor de grup
Franta - Marele tur!, 9 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun, transport cu avionul, taxele de aeroport, transport autocar, insotitor de grup
de la 685 Euro
/persoana

Franta - Marele tur!, 9 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun, transport cu avionul, taxele de aeroport, transport autocar, insotitor de grup


Perioada de calatorie:  21 mai - 30 mai 2019

Circuitele reprezinta cele mai bune alegeri atunci cand dorim sa vizitam cat mai multe, sa aflam lucruri interesante de la ghizi specializati, sa descoperim obiective turistice de care poate nu stiam, sa ne imprietenim cu alte persoane dornice de calatorii si sa gustam din preparatele traditionale din diverse destinatii. Daca iubiti Franta, cu aerul sau boem, profitati de aceasta oferta.

Oferta: 685 euro/persoana/circuit.

Tariful include:
 
  • 9 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun
  • Bilet de avion Iași - Paris
  • Transport autocar
  • Insoțitor de grup
  • Taxele de aeroport

Traseu: Iasi - Paris - Versailles - Valea Loarei - Chamberry - Annecy - Grenoble - Avignon - Marsilia - Cannes - Nisa - Monte Carlo - Genova - Padova - Budapesta - Iasi

Ziua 1 - Marţi, 21 mai | Iași - Paris
Ora 04:00 - Intalnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și imbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Paris Beauvais. Decolare la ora 06:15, sosire la Beauvais la ora 08:25. Transfer de la aeroportul Beauvais către Paris. Incepem turul de oraş unde vom putea admira cele mai importante obiective turistice din Paris. Vizita noastră incepe din Place du Trocadero, vestita piaţă de unde vom admira Turnul Eiffel şi Şcoala Militară. Plecăm către Arcul de Triumf, coboram pe faimosul bulevard Champs-Elysee, pe langă vestitele magazine şi case de modă, pană la Place de la Concorde unde vom admira Obeliscul Luxor din centrul pieţei, vechi de 3000 de ani. Continuăm către Biserica Catolică Sf. Magdalena şi ajungem la Palais Garnier, un reper al intrării nordice a Bulevardului Operei. Aici vom observa măreaţa construcţie şi anume. Opera din Paris, şi este privită ca una din piesele de valoare arhitecturală deosebită ale vremii sale. Coboram pe Buldevardului Operei pană la Place du Carrousel un vom admira unul dintre cele mai mari muzee din lume, Muzeul Luvru. De aici ne indreptăm către Catedrala Notre-Dame, Universitatea Sorbona, Pantheonul şi Basilica Sacre-Couer. Cazare la hotel Ibis Porte D’Italie 3* sau similar.
Ziua 2 - Miercuri, 22 mai | Paris
După micul dejun ne indreptăm către centrul Parisului unde vom vizita unul din cele mai importante muzee din lume, muzeul Luvru. Se vizitează: apartamentele lui Napoleon, istoria Egiptului și Mesopotamiei, pictura italiană și sculptura Greco - Romană, istoria Franței in castelul medieval Luvru, bijuteriile coroanei Franței. Timp liber pe Champs-Elysee, după care continuăm descoperirea Parisului. Vizităm Catedrala Notre-Dame, Turnul Montparnasse, construit in anul 1973 ce a fost unul dintre primii zgarie nori din Paris şi Domul Invalizilor, locul unde se găsesește mormantul lui Napoleon, realizat din porfir finlandez roșu avand o bază din granit verde. Cazare la hotel Ibis Porte D’Italie 3* sau similar.
Ziua 3 - Joi, 23 mai | Paris 
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie in Paris sau excursie opţională la Versailles. Impresionantul castel al lui Ludovic al XIV-lea este situate la 17 km de Paris. Vom vizita principalele atracţii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor şi expoziţia de picturi din epoca lui Napoleon. Părăsim palatul şi intrăm in uriaşul parc unde vom admira Fantana lui Apollo şi Fantana Latona. Cazare la hotel Ibis Porte D’Italie 3* sau similar.
Ziua 4 - Vineri, 24 mai | Paris - Valea Loarei - Macon
Mic dejun. Astăzi vizităm una dintre cele mai frumoase și renumite regiuni ale Franței, Valea Loarei care este numită și "Grădina Franței".Este faimoasă datorită castelelor a căror arhitectură este reprezentativă pentru perioada Renașterii. Primul castel pe care il vom vizita, este castelul Chaumont sur Loire care a fost construit cu scopul de a proteja orașul Blois de atacurile dușmanilor feudali și a fost in permanență deținut de familia Amboise incă din secolul X. Continuăm cu următorul castel, castelul Chenonceau, care este unul dintre cel mai celebru și admirat de pe Valea Loarei. Este construit pe locul unei mori fortificate de pe raul Cher, prima mențiune scrisă despre acesta datand din secolul XI. Continuăm călătoria către macon. Cazare la hotel Ibis Macon Sud 3* sau similar. 
Ziua 5 - Sambătă, 25 mai | Macon - Annecy - Chambery - Grenoble - Valence
Mic dejun. Prima oprire o vom face in Annecy sau Mica Veneție, un oraș aflat la mică distanță de Geneva. Annecy este un oraș cu canale inguste, mărginite de străduțe pitorești, cu case de piatră impodobite cu flori roșii, străjuit de munți bogat impăduriți. Din loc in loc, biserici impozante, clădiri renascentiste zugrăvite in nuanțe pastelate. Următoarea oprire o vom face in Chamberry, regiunea Ron-Alpi, oraș care a fost construit la intersecția drumurilor dintre Burgundia, Elveția și Italia. Vizităm principalele obiective turistice ale orașului printre care și Fantana Elefanților care a fost realizată pentru a aduce un omagiu generalului de Boigne. Continuăm cu Catedrala Sfantul Francisc și Castelul Ducilor avand aspectul unei fortificații. Continuăm către Grenoble, capitala neoficială a Alpilor, unde vom face un tur pietonal pe malul raului Isere la poalele munților. Cazare la hotel Kyriad Valence Nord Bourg 3* sau similar.
Ziua 6 - Duminică, 26 mai | Valence - Avignon - Marsilia
După micul dejun, plecăm către Avignon, capitala papală a Franței. Vom vizita Palatul Papal, Catedrala din Avignon, Domul dar și faimosul pod medieval - Podul Sfantul Benezet, foarte faimos și frumos deopotrivă care inițial făcea legătura intre raul Ron și Villeneuve. Ne indreptăm către Marsilia, cel mai mare port al Franţei, unde vizităm Catedrala Notre Dame, Vechiul Port, celebrul bulevard La Canebiere şi Palatul Longchamp. Cazare la hotel Ibis Marseille Centre Euromed 3* sau similar.
Ziua 7 - Luni, 27 mai | Marsilia - Cannes - Nisa - Monte Carlo - Genova
Mic dejun. Părăsim Marsilia și ajungem in frumoasa Coastă de Azur a Franței, scăldată de apele Mediteranei. Prima oprire o facem in Orașul Filmului, Cannes. Incepand cu anul 1946, se organizează Festivalul Internațional de Film de la Cannes devenind un simbol al regiunii. Orașul găzduiește numeroase biserici precum Biserica "Doamna noastră a speranței", dar in general se axează pe partea modernă, pe festivaluri, plaje și călătorii pe una dintre insulele din apropiere. Continuăm călătoria către Nisa, bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, principala arteră din Nisa, de unde putem admira Teatrul Verdure sau Casinoul Du Palas De La Mediterranee. Continuăm călătoria către Monte Carlo. Monte Carlo sau “Muntele lui Charles", care este cel mai bogat oraș al țării. Monte Carlo este definiția luxului și este renumit prin cazinourile sale in fața căruia stau parcate ultimele modele de Ferrari, Lamborghini sau Rolls Royce. Cazare la hotel B&B Savona 3* sau similar.
Ziua 8 - Marţi, 28 mai | Genova - Veneţia - Padova
Mic dejun. Plecăm către Veneţia unde vizităm Podul Rialto care traversează Canalul Grande, vestita Piața San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor simbol al orașului Veneția și capodoperă a goticului Venețian, Puntea Suspinelor care unește camera de interogare cu inchisoarea din Palatul Dogilor, palatul fiind despărțit de aceasta doar printr-un canal. Timp liber la dispoziţie. Cazare la hotel Al Pino Verde 4* sau similar.
Ziua 9 - Miercuri, 29 mai | Padova - Ljubljana - Budapesta
Mic dejun. Tur de oraș in Padova, unul dintre cele mai vechi orașe ale Italiei situate in regiunea Veneto. Vom vizita Poarta Portello, Catedrala din Padova, Basilica Sfantul Anton cu mormantul său și altarul cu statui de bronz. Aceasta este a doua biserică ca mărime din Italia. Ultimul obiectiv este Piața Prato della Valle, considerată a treia ca mărime din Europa după Piața Roșie din Moscova și Place de la Concodre din Paris. Plecăm către Budapesta iar pe drum vom face o scurtă vizită orașului fost membru a blocului iugoslav, Ljubliana, capitala Sloveniei. Vizităm Podul Triplu care face legătura dintre orașul nou și centrul vechi, Podul Dragonilor, Catedrala din Ljubliana - Sfantul Nicolae, fantana Robba și Primăria. Continuăm excursia către Budapesta. Cazare la hotel Expo Congres 4* sau similar.
Ziua 10 - Joi, 30 mai | Budapesta - Iaşi
Mic dejun. Plecare spre țară, sosire seara in funcție de formalitățile vamale.
Rezervare Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Bilete Avion - Bilete Autocar - Cazari - Vacante - Transfer Aeroport - Asigurari - Evenimente Sportive - Concerte

ASTRA TRAVEL SRL , Str.Petofi Sandor 4A , Ap.2 , Satu Mare , Jud.Satu Mare , Cod Postal 440026 , Telefon: 0770666339 , mail: office@astratravel.ro
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
Cere Oferta! Vorbeste cu noi!