Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.
Cauta:


Contactati-ne ACUM!
Telefon: 0770666339


Aboneaza-te acum!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ofertele speciale
Adresa email:
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Construieste-ti vacanta dorita alegand perioada de plecare, durata, locatia si tipul de sejur.
Comanda
Turul Romaniei - 10 zile, 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*, transport cu autocarul, insotitor de grup
Turul Romaniei - 10 zile, 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*, transport cu autocarul, insotitor de grup
Turul Romaniei - 10 zile, 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*, transport cu autocarul, insotitor de grup
de la 1899 Lei
/persoana

Turul Romaniei - 10 zile, 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*, transport cu autocarul, insotitor de grupPerioada de calatorie: 21 august - 30 august 2020

Romania este o tara superba, iar un circuit de 10 zile este cea mai buna modalitate de a o descoperi si a-i cunoaste frumusetile. Peisaje pitoresti, locuri incarcate de istorie si cultura, obiective turistice de mare importanta, biserici si manastiri cu o istorie aparte, obiceiuri si traditii … toate va vor dezvalui o tara frumoasa si o importanta destinatie turistica.
Oferta: 1899 LEI /persoana/sejur.

Tariful include:
 
  • 9 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*
  • Transport autocar
  • Insoțitor de grup
Traseu: Iași - Galaţi - Tulcea - Babadag - Buzău - Braşov - Bran - Curtea de Argeş - Rm. Valcea - Valea Oltului - Hunedoara - Alba Iulia - Turda - Cluj Napoca - Muntii Apuseni - Oradea - Săpanţa - Sighetu Marmaţiei - Vişeu de Sus - Sighetu Marmaţiei - Borşa - Gura Humorului - Iaşi
Programul este foarte interesant si se desfasoara dupa cum urmeeza:
Ziua 1 - Vineri 21 august | Iași - Galaţi - Tulcea
Intalnire la ora 06:45 in fața magazinului Market, fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași - Vaslui - Galaţi - Tulcea. In apropiere de Tulcea vom putea admira Munţii Măcin. Ajunşi in Tulcea, incepem vizitarea Complexului muzeal ecoturistic Delta Dunării şi Acvariului Tulcea. După amiază facem o excursie cu bărcile rapide pe Canalele Deltei Dunării. Cazare in Tulcea la hotel Delta 3* sau similar.
Ziua 2 - Sambătă 22 august | Tulcea - Babadag - Buzău - Braşov
Mic dejun. Aproape de Babadag, in localitatea Enisala, vom vizita cetatea Enisala foarte bine restaurată şi păstrată. De aici continuăm călătoria către Buzău traversand Dunărea. Aproape de Buzău, vom vizita Vulcanii Noroioși. Natura a inzestrat dealurile și munții din Curbura Carpaților cu minuni unice. Pe glob sunt aproximativ o mie de astfel de fenomene, dar in Europa sunt foarte rare. Romania, prin rezervația natural din Buzău, se poate lăuda cu singurii vulcani noroioși miniaturali din Europa. După vizitarea Vulcanilor, continuăm călătoria către Braşov pe un drum de poveste. Prima oprire o facem la Fantana lui Mihai Viteazu, locul unde a innoptat impreună cu oştenii săi in octombrie 1599. Următoarea oprire o facem la Barajul Siriu, la poalele muntelui Siriu. Continuăm călătoria către Braşov. Cazare la hotel Ave Lux 3* sau similar.
Ziua 3 - Duminică 23 august | Braşov - Bran - Curtea de Argeş
După micul dejun, ne deplasăm către centrul Brașovului. De sub Tampa, de langă zidurile cetății, incepem să descoperim Brașovul prin Strada Sforii, o stradă care are o lățime de doar 123 cm și este catalogată drept cea mai ingustă stradă din Europa. Continuăm către Poarta Schei, Casa Sfatului și Piața Sfatului. Ultimul obiectiv pe care il vom vizita este faimoasa Biserică Neagră. Continuăm excursia către Bran unde vom face un popas pentru vizitarea Castelului Bran. Părăsim Branul şi ne indreptăm către Curtea de Argeş prin pasul Rucăr - Bran. Cazare la hotel Posada 3* sau similar.
Ziua 4 - Luni 24 august | Curtea de Argeş - Rm. Valcea - Valea Oltului - Hunedoara
Mic dejun. In prima parte a zilei, vizităm Mănăstirea Curtea de Argeș unde sunt inhumaţi membrii familiei regale a Romaniei moderne. Ansamblul cuprinde catedrala zidită de Neagoe Basarab, unul din cele mai celebre monumente de arhitectură romanească dar și noua catedrală episcopală regală. Din Curtea de Argeş tranzităm oraşul Rm. Valcea, trecem Valea Oltului unde vom face opriri pentru admirarea peisajelor, fotografii dar şi pentru vizitarea Schitului Ostrov, Mănăstirii Cozia şi Castrului Roman Arutela. Continuăm călătoria către Hunedoara. Cazare la hotel Rusca 3* sau similar.
Ziua 5 - Marţi 25 august | Hunedoara - Alba Iulia
Mic dejun. In prima partea a zilei facem o vizită la Mănăstirea Prislop, la mormantul lui Arsenie Boca și la Castelul Corvinilor. Numit și Castelul Huniazilor, a fost ridicat in secolul al XV-lea de Ioan de Hunedoara pe locul unei vechi intărituri, pe o stancă la picioarele căreia curge paraul Zlasti. Este o construcție impunătoare, prevăzută cu turnuri, bastioane și un donjon. Acoperișurile sunt inalte și acoperite cu tiglă policroma. Castelul a fost restaurat și transformat in muzeu. Ne indreptăm către Sarmisegetusa Regia, fosta capitală şi cel mai important centru militar, religios şi politic al statului dac inainte de războaiele cu Imperiul Roman. Cazare in Alba Iulia la hotel Mariss 3* sau similar.
Ziua 6 - Miercuri 26 august| Alba Iulia - Turda - Cluj Napoca
Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Cetăţii Alba Carolina, o fortăreață cu bastioane, de tip Vauban, construită la inceputul secolului al XVIII-lea in orașul medieval Alba Iulia pe Dealul Citadelei, avand rol de fortificație strategică de apărare a Imperiului Habsburgic impotriva eforturilor militare ale Imperiului Otoman și de consolidare a puterii habsburgice pe plan local. Din Alba Iulia, ne indreptăm către Turda unde vizităm Salina Turda, care constituie astăzi un adevărat muzeu de istorie al mineritului in sare. Starea excelentă de conservare a lucrărilor miniere și a utilajelor utilizate la transportul sării, alături de grija cu care s-au efectuat lucrările de pregătire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au făcut ca istoria și legenda să se impletească armonios. Cazare la hotel Sunny Hill 3* sau similar.
Ziua 7 - Joi 27 august | Cluj Napoca - Muntii Apuseni - Oradea
După micul dejun, ne deplasăm către Munții Apuseni unde vom vizita Peștera Urșilor. Munții Apuseni reprezintă partea centrală a Carpaților Occidentali cuprinsă intre raurile Mureș și Barcău. Deși nu concurează cu inălțimile celorlalți munți din țară atrag totuși un număr impresionant de vizitatori, datorită diversității fenomenului carstic ce se găsește aici: ponoare, izbucuri, chei, și peșteri, a căror densitate nu se mai regăsește nicăieri in țară. Se vehiculează cifre impresionante: in Apuseni sunt peste 7000 de peșteri. Ne indreptăm către Oradea. Cazare in Oradea la hotel Impero 3* sau similar.
Ziua 8 - Vineri 28 august | Oradea - Săpanţa - Sighetu Marmaţiei
După micul dejun, ne indreptăm către Săpanța unde vizităm Cimitirul Vesel, un cimitir faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentand scene din viața și ocupația persoanelor inhumate. Ne continuăm călătoria către Mănăstirea Peri, care se situează in prezent pe locul 3 ca inălțime intre lăcașurile de cult din Romania avand o inălțime maximă de 78 m. Din Săpanţa plecăm către Sighet unde vom vizita Muzeul Satului care grupează o colecție de case specifice zonei Maramureșului. Muzeul cuprinde peste 30 de gospodării, unele mobilate complet cu piesele originale. Cazare in Sighetu Marmației la Hotel Grădina Morii 3*sau similar.
Ziua 9 - Sambătă 29 august | Sighetu Marmaţiei - Vişeu de Sus - Sighetu Marmaţiei
Mic dejun. Această zi o rezervăm special pentru plimbarea cu Mocăniţa. Construită după Primul Război Mondial doar pentru a transporta lemnul, Mocăniţa incă este folosită in mod surprinzător, in scopul original. In zilele noastre, in ciuda varstei sale inaintate, locomotivei cu aburi i s-a mai dat o sarcină: aceea de a transporta turiştii. Călătoria cu Mocăniţa durează aproximativ 6h 30m, iar pe parcursul călătoriei se fac mai multe pauze scurte dar şi una de masă la capătul liniei. Spre seară ajungem laMănăstirea Barsana care datează din anul 1390, o construcție impresionantă din barne asamblate in sistem "blockbau", cu picturi murale de scene din Geneză. Cazare in Sighetu Marmaţiei la Hotel Grădina Morii 3* sau similar.
Ziua 10 - Duminică 30 august | Borşa - Gura Humorului - Iaşi
Mic dejun. Este ziua in care excursia noastră se incheie dar nu fără sa mai vizităm un obiectiv important.
In apropiere de Borşa, vom urca in Munţii Rodnei la spectaculoasa Cascadă a Cailor. Seara, sosire in Iaşi.
Rezervare Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Bilete Avion - Bilete Autocar - Cazari - Vacante - Transfer Aeroport - Asigurari - Evenimente Sportive - Concerte

ASTRA TRAVEL SRL , Str.Petofi Sandor 4A , Ap.2 , Satu Mare , Jud.Satu Mare , Cod Postal 440026 , Telefon: 0770666339 , mail: office@astratravel.ro
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
Cere Oferta! Vorbeste cu noi!