Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.
Cauta:


Contactati-ne ACUM!
Telefon: 0770666339


Aboneaza-te acum!
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ofertele speciale
Adresa email:
Personalizeaza-ti vacanta!
Daca nu ai gasit ce doreai in ofertele noastre spune-ne ce vrei si te vom ajuta.
Construieste-ti vacanta dorita alegand perioada de plecare, durata, locatia si tipul de sejur.
Comanda
OFERTE 2018 - COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI
OFERTE 2018 - COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI
OFERTE 2018 - COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI
de la 28 Lei
/persoana

OFERTE 2018 - COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI


Complexul este situat intre Marea Neagra si cele doua lacuri din Complexul Razim-Sinoe, pe o limba de nisip, la 50 km de Tulcea. In incinta complexului s-a amenajat o zona in care se va putea practica pescuitul sportiv, contra unei taxe ce se va achita REZERVATIEI BIOSFERA, la punctul de informare al acesteia din cadrul statiunii turistice Gura Portitei si in conformitate cu regulile de pescuit admise de catre autoritatea de mediu.

Adresa: Jurilovca, str. Portului nr. 10, judetul Tulcea

Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. 
Satul de vacanta EDEN este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele.
Asadar,  toti cei care vor liniste, aer curat, apa cristalina, orizont deschis pana la limitele viselor fiecaruia, si in farfurie un peste adevarat, proaspat pescuit din apele Dunarii, sunt invitati  sa viziteze Gura Portitei. Acest loc binecuvantat este tot ce le trebuie citadinilor satui de noxe si dornici de cateva zile de izolare si de inceput de lume.
Complexul Eden este compus din:

VILA DELFINUL
Amplasata pe plaja, va ofera 14 camere duble cu pat matrimonial situate la parter, etajul 1 si etajul 2, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider. Camerele nu dispun de balcon.
Capacitatea maxima de cazare este de 2 persoane. Spatiul nu permite un pat suplimentar.
Un apartament situat la etajul 2 al vilei Delfinul, cu vedere la mare, suprafata de aprox. 60 mp, compus din living spatios cu canapea extensibila, masa cu 10 scaune, fotolii si dormitor cu pat matrimonial, dotat cu: aer conditionat, LCD, minifrigider, internet wireless. Accesul in baie se face din dormitor. Terasa cu vedere la mare.
Capacitate maxima 4 adulti.

VILA EGRETA
Situata in imediata vecinatate a vilelor de pe insula si a plajei. Dispune de 8 camere cu 2 paturi twin, situate la parter si etaj , dotate cu:  baie proprie, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless. Camerele de la etaj au o mica terasa.
Capacitatea maxima de cazare este de 2 persoane. Spatiul nu permite introducerea de pat suplimentar.
O garsoniera se afla intr-o cladire separata, cu vedere spre mare, langa vila Egreta, compusa din dormitor, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, vesela, baie cu dus, suprafata de aprox. 30 mp, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.

VILA SCOICA
Amplasata la 10 metri de plaja, dispune de 6 camere spatioase cu vedere spre mare sau spre lac, situate la etaj, suprafata  de aprox.=25 mp, pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.

VILA DRANOV sau HOLBINA
Sunt situate pe insula si dispun de camere si apartamente de lux, complet modernizate. Complet modernizata cu terasa proprie deschisa, mobiler nou din lemn masiv, pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless, baie moderna (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit).
Capacitate maxima 3 adulti.
Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Mobilier nou din lemn masiv, televizor LCD in dormitor si in living, baile complet renovate (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit).
Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

CASA PESCAREASCA
Asezata pe plaja, cu vedere spre mare, suprafata de aprox. 20 mp, terasa proprie cu suprafata de aprox. 17 mp, pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 2 adulti.

VILE PE INSULA
Cele de 68 de camere duble au o suprafata de aprox. 30 mp si terasa cu suprafata de aprox. 25 mp. 
Toate camerele de pe insula dispun de terasa.
CAMERE STANDARD CU TERASA SPRE LAC- au vedere spre canalul secundar de acces ambarcatiuni, posibilitate acostare ambarcatiune proprie si sunt dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.
CAMERE MODERNIZATA CU TERASA SPRE LAC- au vedere spre canalul de acces al ambarcatiunilor si cantonul Rezervatiei, posibilitate acostare ambarcatiune proprie, sunt dotate cu: 2 paturi duble matrimoniale noi, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 4 adulti.
CAMERE CU TERASA- pozitionate pe mijlocul insulei, cu terasa imprejmuita de stuf, dotate cu: un pat dublu matrimonial sau doua paturi twin , baie proprie, aer conditionat, LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.
REPARTIZAREA CAMERELOR SE FACE LA RECEPTIE IN FUNCTIE DE TIPUL DE CAMERA ASTFEL:
- camere cu terasa spre lac in vila Razim, Periteasca, Golovita
- camere modernizate cu terasa spre lac in vila Zaton, Zmeica, Ceamurlia, Leahova
- camera cu terasa in vila Sinoe, Dolosman, Agighiol
CASUTE LEMN
Pe plaja sunt amplasate 40 de casute de lemn cu cate doua paturi, deservite de doua grupuri sanitare comune, avand fiecare dusuri cu apa calda si rece curenta, toate acestea la standarde europene.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -pazita, terasa, pizzerie, crama.

Observaţii

Avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Delta , eliberat de Administraţia Rezervației Biosferei Delta Dunarii. Va rugam ca inainte de imbarcarea pe vapor sa achizitionati acest permis de la automatul amplasat in Portul Jurilovca  
Accesul si stationarea in Statiunea Gura Portitei

Art. 2 Accesul si stationarea in Statiunea Gura Portitei
1. Accesul in Statiune se face prin traversarea Lacului Golovita cu mijloace de transport navale - vaporase, gabare sau salupe rapide - aflate in administrarea Statiunii conform orarului de mai jos
2. Turistii sunt rugati sa respecte acest orar. In situatia in care orarul de traversare al ambarcatiunilor nu este respectat, Statiunea va organiza traversarea in conditii speciale, neasumandu-si raspunderea pentru eventuala intarziere la cazarea turistilor. Costurile suplimentare generate de aceasta situatie vor fi suportate de care turistii intarziati
3. La contractarea serviciilor oferite de catre Statiune, turistii au incluse in tarif parcarea si contravaloarea traversarii tur si retur in varianta economica. In situatia in care la imbarcare se doreste utilizarea unui mijloc de transport diferit de cel economic, doritorii vor achita diferentele de tarif la Receptie. Exceptie de la plata fac posesorii de ambarcatiuni proprii,care efectueaza traversarea cu acestea.
4. Turistii care nu sunt cazati in complex, dar apeleaza la serviciile de transport ale societatii noastre, beneficiaza de deducerea integrala a valorii transportului din cheltuielile efectuate in complexul nostru (restaurant, pizzerie, beach bar, piscina, agrement, sezlong), dar un mai mult de 20% din valoarea fiecarui bon fiscal.
5. Pe durata traversarii turistii sunt obligati sa respecte instructiunile privind traversarea lacului prezente la Receptie cat si pe ambarcatiuni.
6. Nu sunt permise imbarcarea si accesul in Statiune cu: alimente, bauturi, aparatura electrica si electrocasnica (instalatii de sonorizare, frigidere, aragaze, resouri, radiatoare, cuptoare, etc.), mijloace de transport motorizat, lemne, carbuni, orice material sau substanta combustibila, armament de orice fel.
7. Avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Delta eliberat de Receptia Satului de vacanta Eden-Gura Portitei.
8. Nu este permis accesul cu animale de companie .
9. Instalarea corturilor in incinta complexului NU ESTE PERMISA.
10. Este interzis consumul alimentelor si bauturilor proprii in incinta restaurantului, barului, beach barului si a pizzeriei.
Art. 3 Norme de comportament in Statiunea Gura Portitei
1. Pe perioada sederii in Statiunea Gura Portitei turistii au obligatia de a pastra curatenia utilizand pentru aruncarea gunoiului containerele si cosurile de gunoi amplasate in statiune
2. Nu este permis calcatul pe iarba sau distrugerea  vegetatiei.
3. Sunt interzise: focul deschis, prepararea alimentelor si consumul acestora in spatiile deschise, camere sau casute.
4. Turistii au obligatia de a se comporta civilizat si de a nu tulbura linistea celor din jur.
5. Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate.
6. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste.
7. Nu este permis pe teritoriul Statiunii nudismul sau orice forma de exhibitionism.

8. Turistii au obligatia de a respecta semnificatia steagurilor arborate in zona plajei si de a nu intra in mare cand culoarea steagului arborat indica aceasta. Scaldatul in lac este strict interzis.
9. Este interzisa circulatia pe teritoriul Statiunii a mijloacelor motorizate de orice fel.
10. Turistii beneficiaza gratuit de asistenta medicala in caz de urgenta in limita disponibilitatii personalului medical si in functie de aprecierea acestuia, cazurile grave fiind indrumate catre unitatile medicale teritoriale. Statiunea nu isi asuma nici o obligatie legata de transportul bolnavilor la mal dar incearca in limita disponibilitatii ambarcatiunilor sa realizeze acest transport in mod gratuit
11. Pescuitul este permis in zona Statiunii, tinand cont de limitarile impuse de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii
12. Acostarea ambarcatiunilor la docul Statiunii se face numai cu permisiunea Receptiei si cu achitarea unei taxe de acostare cuprinse intre 30 ron/zi si 100 ron/zi in functie de dimensiunile ambarcatiunii
14. Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect de inventar al Statiunii atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor la valorile afisate la Receptie sau la valoarea de piata a respectivelor obiecte
15. In preziua plecarii, pentru a se evita aglomerarea ambarcatiunilor, turistii sunt rugati sa contacteze Receptia pentru inscrierea la una din cursele de intoarcere
16. Turistii au obligatia de a respecta si urma intocmai instructiunile personalului Administratiei in situatii de forta majora.

Servicii si facilitati

Servicii:

Pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte ( mai putin casutele plaja) hidrobiciclete pe lac ( mai putin casutele plaja) (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah 

TRANSFER: 
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00 
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00. 
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei. 

Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitatii tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.

Servicii masa:

Celebrele preparate de peste care au contribuit pe deplin la renumele acestor locuri, dar si delicioasele mancaruri ale bucatariei traditionale romanesti pot fi servite la restaurantul satului de vacanta. 

Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu): 
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 27.04-23.05 / 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, teren tenis, teren de volei.

Distractie:

discoteca, inchirierea de barci cu rame 
- inchirierea de barci cu motor 
- inchirierea de hidrobiciclete 
- inchiriere teren tenis si volei 
- excursii organizate zilnic pe canalele Deltei 
- inchirieri de barci cu rame, barci cu motor, hidrobiciclete, ski jet, ghid local, programe speciale pentru pescari, vanatori, ornitologi.

Tarife

Avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Delta , eliberat de Administraţia Rezervației Biosferei Delta Dunarii. Va rugam ca inainte de imbarcarea pe vapor sa achizitionati acest permis de la automatul amplasat in Portul Jurilovca   
CASUTE *
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
Casuta 27.92
Casuta - noua 44.21
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Casuta 44.21
Casuta - noua 55.84
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
Casuta 60.49
Casuta - noua 72.13
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
Casuta 69.80
Casuta - noua 90.74
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
Casuta 72.13
Casuta - noua 83.75
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
Casuta 81.43
Casuta - noua 102.37
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
Casuta 76.78
Casuta - noua 93.06
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
Casuta 86.09
Casuta - noua 107.02
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
Casuta 81.43
Casuta - noua 102.37
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
Casuta 93.06
Casuta - noua 114.00
 
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.
In perioada  03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur,  tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
Intr-o casuta se pot caza maxim 2 persoane- spatiul nu permite adaugarea unui pat suplimentar
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25.00 Lei.
VILE PE INSULA ***
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
 Dubla Standard - Terasa spre Lac 72.13
Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 81.43
Dubla Standard - Terasa 67.47
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Dubla Standard - Terasa spre Lac 116.33
Dubla Modernizata - Terasa spre Lac  130.28
Dubla Standard - Terasa 109.35
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  141.92
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 158.20
Dubla Standard - Terasa  134.94
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  181.47
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 202.41
Dubla Standard - Terasa  172.16
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  165.19
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 181.47
Dubla Standard - Terasa  158.20
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  204.73
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 225.68
Dubla Standard - Terasa  195.43
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  207.06
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 225.68
 Dubla Standard - Terasa 188.45
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  239.64
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 255.92
 Dubla Standard - Terasa 225.68
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  234.98
 Dubla Modernizata - Terasa spre Lac 253.59
 Dubla Standard - Terasa 216.47
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
 Dubla Standard - Terasa spre Lac  267.55
Dubla Modernizata - Terasa spre Lac  283.83
Dubla Standard - Terasa  253.59
 
 Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.
In perioada 03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
In camera standard cu terasa spre lac capacitatea maxima - 3 adulti. 
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate al doilea achita 40% din tariful de adult pt pat suplimentar. 
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 40% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
- A treia persoana adulta (peste 14.99 ani) achita 60% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
In camera modernizata cu terasa spre lac capacitatea maxima  - 3 adulti.
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate. 
- Copiii cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 40% din tariful unui adult,
- A treia persoana adulta in apartament (peste 14.99 ani) achita 60% din tariful unui adult,
In camera standard cu terasa inchisa capacitatea maxima - 3 adulti. 
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate al doilea achita 40% din tariful de adult pt pat suplimentar. 
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 40% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
- A treia persoana adulta (peste 14.99 ani) achita 60% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
REPARTIZAREA CAMERELOR SE FACE LA RECEPTIE IN FUNCTIE DE TIPUL DE CAMERA ASTFEL:
- camere cu terasa spre lac in vila Razim, Periteasca, Golovita
- camere modernizate cu terasa spre lac in vila Zaton, Zmeica, Ceamurlia, Leahova
- camere cu terasa in vila Sinoe, Dolosman, Agighiol
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25.00 Lei.
VILA DRANOV sau HOLBINA ***
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
Dubla lux 86.09
Apartament lux 118.66
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Dubla lux 146.58
Apartament lux 197.76
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla lux 174.49
Apartament lux 234.98
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla lux 225.68
Apartament lux 297.79
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla lux 197.76
Apartament lux 258.25
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla lux 248.94
Apartament lux 321.06
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla lux 255.92
Apartament lux 307.10
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla lux 290.82
Apartament lux 374.57
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
Dubla lux 283.83
Apartament lux 335.02
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
Dubla lux 318.74
Apartament lux 402.49
 
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.
In perioada  03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
In camerele duble pot fi cazate maxim 3 persoane
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate al doilea achita 40% din tariful de adult pt pat suplimentar. 
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 40% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
- A treia persoana adulta (peste 14.99 ani) achita 60% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
Capacitatea maxima a apartamentului - 3 adulti
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate. 
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 20% din tariful unui adult,
- A treia persoana adulta in garsoniera (peste 14.99 ani) achita 40% din tariful unui adult,
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei.
CASA PESCAREASCA ***   
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera) 
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
Dubla 81.43
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Dubla 130.28
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 158.20
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 202.41
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 181.47
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 225.68
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 225.68
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 255.92
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
Dubla 253.59
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
Dubla 283.83
 
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.   
In perioada 03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
In camerele duble pot fi cazate maxim 2 persoane
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate al doilea achita 40% din tariful de adult pentru pat suplimentar. 
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 40% din tariful unui adult pentru pat suplimentar.
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei.
VILA SCOICA ***   
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera) 
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
Dubla 72.13
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Dubla 116.33
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 141.92
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 181.47
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 165.19
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 204.73
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 207.06
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 239.64
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
Dubla 234.98
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
Dubla 267.55
 
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.   
In perioada 03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
In camerele duble pot fi cazate maxim 3 persoane
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate al doilea achita 40% din tariful de adult pentru pat suplimentar.
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 40% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
- A treia persoana adulta (peste 14.99 ani) achita 60% din tariful unui adult pentru pat suplimentar,
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei.
 VILA EGRETA *** 
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera) 
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
Dubla 51.18
Garsoniera 93.06
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Dubla 83.75
Garsoniera 139.59
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 109.35
Garsoniera 151.23
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 139.59
Garsoniera 193.11
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 132.62
Garsoniera 174.49
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 162.86
Garsoniera 216.37
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 146.58
Garsoniera 207.06
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 169.84
Garsoniera 239.64
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
Dubla 174.49
Garsoniera 234.98
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
Dubla 197.76
Garsoniera 267.55
 
 Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. 
In perioada 03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
In camerele duble pot fi cazate maxim 2 persoane- spatiul nu permite adaugarea unui pat suplimentar, 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar.
Capacitatea maxima a garsonierei - 3 adulti
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate. 
- 1 copil cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 20% din tariful unui adult,
- A treia persoana adulta in garsoniera (peste 14.99 ani) achita 40% din tariful unui adult,
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei.
  VILA DELFINUL ***  
Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera) 
PERIOADA TIP CAMERA Cazare
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
DUMINICA -  VINERI
Dubla 51.18
Apartament 111.67
03 Iun - 20 Iun
16 Sep - 30 Sep
VINERI - DUMINICA
Dubla 83.75
Apartament 172.16
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 109.35
Apartament 202.41
21 Iun - 04 Iul
09 Sep - 15 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 139.59
Apartament 253.59
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 132.62
Apartament 225.68
05 Iul - 11 Iul
02 Sep - 08 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 162.86
Apartament 276.86
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
DUMINICA - JOI
Dubla 146.58
Apartament 262.90
12 Iul - 18 Iul
23 Aug - 01 Sep
JOI - DUMINICA
Dubla 169.84
Apartament 304.78
19 Iul - 22 Aug
DUMINICA - JOI
Dubla 174.49
Apartament 290.82
19 Iul - 22 Aug
JOI - DUMINICA
Dubla 197.76
Apartament 332.70
 
 Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.  
In perioada 03.06 - 20.06 / 16.09 - 30.09 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5, 7, 12, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2, 7, 9, 14 nopti
In perioada restul perioadelor intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Joi
Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti
Pentru sejururile care nu incep in ziua de intrare conform ofertelor de mai sus, tariful se obtine la cerere pe baza unei calculatii in functie de disponibilitati tinand cont de numarul persoane, numarul de nopti, perioada, costul transferului privat.
Servicii incluse: cazare iar pentru achizitionarea unui sejur conform datelor de intare afisate, se acorda gratuitate la: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.
In camerele duble pot fi cazate maxim 2 persoane- spatiul nu permite adaugarea unui pat suplimentar, 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar.
Capacitatea maxima a apartamentului - 4 adulti.
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate. 
- Copiii cu varste cuprinse intre 7-14.99 ani achita 20% din tariful unui adult,
- A treia persoana adulta in apartament (peste 14.99 ani) achita 40% din tariful unui adult,
- A patra persoana adulta (peste 14.99 ani) achita 20% din tariful unui adult,
Optional masa pensiune completa meniu fix (la alegere din 3 variante de meniu):
- 121.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 03.06-20.06 / 09.09-30.09 
- 143.00 Lei/zi/adult sau copil in perioadele 24.05-02.06 / 21.06-18.07 / 23.08-08.09 
- 165.00 Lei/zi/adult sau copil in perioada 19.07-22.08
TRANSFER:
- Jurilovca -Gura Portitei ora 09.00/14.00
- Gura Portitei - Jurilovca ora 12.00/16.00.
Pentru bagajele ce depasesc 30 kg/persoana se va percepe o taxa de 25 lei.
Rezervare Online
Daca doriti sa faceti o rezervare la aceasta oferta va rugam sa completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul din imagine*: Cod Securitate
Scopul colectarii datelor este pentru furnizare de servicii turistice sau oferte de turism. Nu sunteti obligata sa furnizat datele cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Bilete Avion - Bilete Autocar - Cazari - Vacante - Transfer Aeroport - Asigurari - Evenimente Sportive - Concerte

ASTRA TRAVEL SRL , Str.Petofi Sandor 4A , Ap.2 , Satu Mare , Jud.Satu Mare , Cod Postal 440026 , Telefon: 0770666339 , mail: office@astratravel.ro
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism


Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
Cere Oferta! Vorbeste cu noi!