AVE HOTEL VICTORIEI , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Ave Hotel Victoriei este o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze Bucureștiul, fiind situat în apropiere de Piața Victoriei și Gara de Nord.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile sale:

  1. Locație convenabilă: Situat la doar 500 de metri de Piața Victoriei și de gara principală din București, Gara de Nord, hotelul oferă acces ușor la cele mai importante atracții și puncte de interes din oraș.
  2. Apartamente mobilate cu gust: Toate apartamentele hotelului sunt mobilate cu gust și sunt echipate cu facilități moderne pentru a asigura confortul oaspeților. Acestea includ frigider și cuptor cu microunde, oferind oaspeților posibilitatea de a-și prepara și păstra propriile mâncăruri și băuturi.
  3. Facilități în cameră: Apartamentele spațioase dispun de TV LCD, DVD player și baie privată cu duș și uscător de păr, oferind oaspeților toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută și confortabilă.
  4. Mic dejun în cameră: Oaspeții se pot bucura de micul dejun servit în intimitatea propriilor camere, oferindu-le posibilitatea de a începe ziua într-un mod relaxant și confortabil.
  5. Opțiuni de luat masa în apropiere: Sailors Restaurant & Pub, situat în vecinătate, oferă mese de prânz și cină, iar toate mesele pot fi comandate la recepție și aduse în cameră, oferind oaspeților mai multă flexibilitate în privința luării meselor.

Ave Hotel Victoriei oferă astfel o gamă largă de facilități și servicii pentru a asigura o ședere plăcută și confortabilă în timpul vizitei în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA315.00 LEI
2 PERSOANE315.00 LEI
3 PERSOANE360.00 LEI
4 PERSOANE360.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Ave Hotel Victoriei

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro