AVENUE PARLIAMENT – AVENUE HOTELS , BUCURESTI , SECTOR 5

Avenue Parliament – Avenue Hotels este o alegere convenabilă pentru cei care doresc să exploreze Bucureștiul, având în vedere apropierea sa de Palatul Parlamentului și alte atracții.

Iată câteva caracteristici notabile ale acestui hotel:

  1. Localizare centrală: Situat la mai puțin de 1 km de Palatul Parlamentului și la proximitatea altor atracții, hotelul oferă acces facil la puncte de interes importante din București.
  2. WiFi gratuit: Oferind acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, hotelul vine în întâmpinarea nevoilor de conectivitate ale oaspeților.
  3. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități precum aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin cablu, seif, precum și baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Există și camere care oferă vedere la oraș.
  4. Servicii suplimentare: Avenue Parliament – Avenue Hotels oferă servicii precum birou de turism, depozit de bagaje, serviciu de transfer de la/la aeroport și închirieri de biciclete.
  5. Parcare privată gratuită: Pentru confortul oaspeților care călătoresc cu mașina, hotelul dispune de parcare privată gratuită.
  6. Apropiere de atracții culturale: Situat la scurtă distanță de Parcul Carol și Biserica Stavropoleos, oaspeții pot explora și alte obiective culturale din zonă.

Avenue Parliament – Avenue Hotels pare a oferi atât facilități practice, cât și servicii adiționale pentru o experiență plăcută în timpul șederii în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA430.00 LEI45.00 LEI
2 PERSOANE450.00 LEI90.00 LEI
3 PERSOANE500.00 LEI135.00 LEI
4 PERSOANE600.00 LEI180.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Avenue Parliament – Avenue Hotels

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro