AZUGA SKI & BIKE RESORT , AZUGA , PRAHOVA

Bucură-te de Confort și Aventură la Azuga Ski & Bike Resort

Situat într-o oază liniștită din Azuga, la doar câțiva pași de pârtiile de schi, Azuga Ski & Bike Resort te invită să experimentezi o ședere plină de confort și aventură. Cu facilități excelente și acces facil la activitățile în aer liber, acest resort oferă o gamă variată de servicii pentru a satisface toate preferințele. Iată ce poți aștepta la Azuga Ski & Bike Resort:

Caracteristici ale Camerelor:

 1. Design Elegant și Vedere Panoramică:
  • Camerele oferă un design elegant și confortabil, fiind echipate cu facilități moderne. De pe balconul privat, vei avea o privire panoramică la Munții Bucegi sau la Munții Baiului.
 2. Dotări în Cameră:
  • Fiecare cameră dispune de TV prin cablu, minibar, baie privată cu cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite, asigurându-ți toate elementele necesare pentru o ședere plăcută.

Facilități ale Resortului:

 1. Restaurant à la Carte:
  • Bucură-te de preparate culinare delicioase în restaurantul à la carte, unde vei găsi opțiuni variate din bucătăria internațională.
 2. Sală de Fitness și Saună:
  • Pentru cei dornici să-și mențină rutina de fitness, resortul pune la dispoziție o sală de fitness bine echipată. De asemenea, poți savura momente de relaxare în sauna resortului.
 3. WiFi Gratuit și Parcare Privată:
  • Te poți conecta la internetul gratuit în întregul resort. Parcarea privată este oferită gratuit pentru oaspeți.
 4. Depozit și Închiriere Echipament de Schi:
  • Pentru iubitorii de schi, resortul oferă depozit gratuit pentru echipament și servicii de închiriere a acestuia la proprietate.
 5. Acces Ușor la Telecabină:
  • Situat la doar 100 de metri de telecabina privată, Azuga Ski & Bike Resort face accesul la pârtiile de schi rapid și convenabil.
 6. Închiriere Biciclete:
  • Dacă vizitezi în sezonul potrivit, poți explora zona pe două roți, beneficiind de serviciul de închiriere de biciclete al resortului.

Explorare și Aventură:

 • Cu o stație de autobuz la 250 de metri și gara la 2.5 km distanță, poți explora cu ușurință împrejurimile, inclusiv atracții precum castelul Peleș din Sinaia, la doar 15 km distanță.

Azuga Ski & Bike Resort este destinația ideală pentru cei care caută atât confortul unei șederi relaxante, cât și aventura oferită de activitățile în aer liber.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA370.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE440.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE810.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE880.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Azuga Ski & Bike Resort

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro