BACOLUX AFRODITA RESORT & SPA , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN

Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane este o alegere excelentă pentru o ședere la poalele Munților Domogled, într-un cadru cunoscut pentru apele sale minerale. Iată un rezumat al facilităților și serviciilor oferite de acest resort:

  1. Locație în stațiunea Băile Herculane: Resortul se află în centrul stațiunii Băile Herculane, ceea ce face ușor accesibile izvoarele cu apă termală și alte atracții locale.
  2. Restaurante variate: Cele două restaurante ale resortului oferă preparate tradiționale românești și europene, permițând oaspeților să savureze diverse delicii culinare.
  3. Camere confortabile: Camerele resortului sunt dotate cu televizor, acces gratuit la internet WiFi și băi private cu duș. Majoritatea camerelor au balcoane cu vedere la munte.
  4. Bar de lounge: Oaspeții pot să se relaxeze și să savureze băuturi la lounge barul de la parter.
  5. Atracții în apropiere: Resortul este situat în apropiere de izvoarele cu apă termală, la aproximativ 2 km distanță, și de Parcul Național Domogled, la 10 km distanță. De asemenea, gara Băile Herculane se află la 3 km, iar stația de autobuz este la doar 300 de metri de hotel.

Afrodita Resort & SPA oferă o experiență de relaxare într-un mediu frumos, în mijlocul naturii, și se potrivește atât pentru cei care doresc să se bucure de apele termale locale, cât și pentru cei care vor să exploreze frumusețea Munților Domogled. Este o opțiune potrivită pentru călătorii în căutare de liniște și refacere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA420.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE475.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE895.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE950.00 LEIINCLUS
OFERTA CRACIUN 2023
(23.12 – 27.12.2023)
1815.00 LEI / PERSOANA / PENSIUNE COMPLETA
Impodobirea Bradului , Intampinarea Mosului , Colinde , Masa Traditionala
OFERTA REVELION 2024
(30.12 – 02.01.2024)

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Bacolux Afrodita Resort & SPA din Baile Herculane.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro