BACOLUX DIANA RESORT , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN


Bacolux Diana Resort, Herculane din Băile Herculane pare a fi o alegere excelentă pentru o ședere relaxantă într-un cadru natural și împădurit. Iată un rezumat al facilităților și serviciilor oferite de această proprietate:

  1. Cadru natural și apropiere de râul Cerna: Proprietatea se află într-un mediu împădurit lângă râul Cerna și la doar 250 de metri de centrul orașului, oferind un cadru liniștit și natura la pas de mână.
  2. Camere spațioase și moderne: Camerele sunt spațioase, mobilate cu mobilier modern și decorate cu gust în nuanțe de roșu, crem și maro. Acestea sunt dotate cu televizor, zonă de relaxare și baie privată. Unele camere includ un dormitor separat și living.
  3. Restaurant à la carte: Restaurantul proprietății servește mâncăruri locale și internaționale. Oaspeții pot savura preparatele și băuturile într-o zonă de luat masa spațioasă sau pe terasă. De asemenea, se pot aranja meniuri pentru diete speciale la cerere.
  4. Atracții în apropiere: Proprietatea este situată la o distanță scurtă de gara Băile Herculane, iar Lacul Prisaca și Ștrandul Termal 7 Izvoare sunt la maxim 10 minute cu mașina. Oaspeții pot face excursii cu vaporașul pe Dunăre la 18 km distanță și pot explora Parcul Național Domogled – Valea Cernei, la 30 de minute cu mașina.

Bacolux Diana Resort, Herculane oferă o experiență relaxantă în mijlocul naturii, cu opțiuni de cazare confortabile și acces la mâncăruri delicioase. Este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea zonei Băile Herculane și să se relaxeze într-un mediu prietenos.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA360.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE390.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE550.00 LEIINCLUS
OFERTA CRACIUN 2023
(23.12 – 27.12.2023)
1425.00 LEI / PERSOANA / MIC DEJUN
Impodobirea Bradului , Intampinarea Mosului , Colinde , Masa Traditionala
OFERTA REVELION 2024
(30.12 – 02.01.2024)

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Montis Hotel & Spa din Muntele Mic.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro