CASA BUNICII , Hodişa , Satu Mare

Strada Principală nr. 80, Hodişa , Judetul Satu Mare

Pensiunea are o suprafaţă de 240 mp şi dispune de:

– 3 camere duble, fiecare cu baie proprie,

– un apartament format din: camera dublă+living+baie,

– un spaţiu central [65 mp] care găzduieşte bucătăria complet utilată şi dotată (plită electrică, cuptor electric, cuptor microunde, frigider, cafetieră, fierbător de apă, prăjitor de pâine, veselă şi tacâmuri), loc de luat masa şi o zonă de relaxare în faţa şemineului dotat cu canapele, unde toţi oaspeţii pot petrece împreună clipe de neuitat.

de asemenea pensiunea dispune de o terasă amplă [40 mp] unde savoarea cafelei de la micul dejun sau un pahar de vin servit la cină împreună cu oameni dragi este o adevărată desfătare.

Semnalul la telefonia mobilă este slab si doar “pe alocuri”, dar pensiunea dispune de conexiune la internet WI-FI.

Accesul în pensiune este direct din DJ193A, în parcarea proprie, special amenajată în acest sens (în curtea pensiunii).

Spatiul verde din jurul clădirii (curtea pensiunii), amenajat şi întreţinut cu grijă este un loc unde deopotrivă atât copiii cât şi adulţii pot petrece timp de calitate împreună. De asemenea oaspeţii noştri se pot bucura de plimbări în aer liber pe proprietatea pensiunii (aprox. 8000 mp) cu relief variat, pomi si mult spatiu verde, natural. Cântecul păsărelelor şi micilor vietăţi ale naturii îţi încăntă auzul.

Copiii vor fi încântaţi de locul de joacă pentru copii. Special amenajat pentru ei, locul de joacă întregeşte dotările pensiunii fiind utilat cu variate posibilităţi de joacă: perete de căţărat cu pietre de căţărat profesionale, tobogan de 2,4 m, două leagăne Monkey Bars, măsuţă de picnic, sfoară de căţărat cu noduri, ladă cu nisip, leagăn cauciuc pendul, trapez din lemn.

Amatorii de activităţi sportive pot juca tenis de masă, “laptenis” pe iarbă, batminton, etc.

Drumeţii:

Lacul (barajul) Hodişa situat la aprox. 500 de metri de pensiune, unde se poate pescui sau se pot face plimbari în jurul lacului.

Drumeţii în codru (pădure) – o zonă mirifică, foarte frumoasă, încă “virgină”, neatinsă încă de poluare şi industrializare, cu relief, faună şi floră bogate şi variate. Se pot face drumeţii atât pe jos cât şi cu bicicleta, atv, motocross, etc

Suntem convinşi că vei fi încântat să petreci timpul liber în această zonă frumoasă, tradiţională, alături de familie şi prieteni dragi!

Vă aşteptăm cu căldură şi ospitalitate!

Casa de Vacanta
Superior cu Terasa (12 Persoane)
CIUBARMIC DEJUN
1000.00 LEI200.00 LEI