CASA POPEEA BOUTIQUE HOTEL , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

Casa Popeea Boutique Hotel, Brăila: O Destinație Elegantă pentru Oaspeții Exigenți

Situat în Brăila, Casa Popeea Boutique Hotel reprezintă o alegere de top pentru cei care caută o ședere de lux într-un cadru rafinat. Iată mai multe despre această destinație de 4 stele:

Caracteristici și Servicii:

  1. Camere Elegante și Confortabile: Fiecare cameră a hotelului este amenajată cu rafinament și oferă aer condiționat, WiFi gratuit, televizor cu ecran plat și baie privată. Unele camere dispun de balcon, oferind o priveliște încântătoare.
  2. Terasă și Bar: Oaspeții se pot relaxa pe terasă, savurând băuturi răcoritoare de la bar și bucurându-se de o ambianță plăcută.
  3. Recepție Deschisă Nonstop: Personalul receptiv este disponibil nonstop pentru a răspunde solicitărilor oaspeților și pentru a asigura o experiență fără griji.
  4. Saună pentru Relaxare: Hotelul dispune de o saună, oferind o oază de relaxare pentru cei care doresc să se destindă și să se revitalizare după o zi agitată.
  5. Mic Dejun Bogat: Oaspeții au la dispoziție opțiuni pentru micul dejun, cu variante precum mic dejun american sau continental, asigurându-se astfel că încep ziua cu energie.
  6. Aeroport Apropiat: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la aproximativ 154 km distanță, oferind accesibilitate călătorilor.

Casa Popeea Boutique Hotel este alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganța, confortul și serviciile de calitate superioară în timpul călătoriilor lor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA445.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE495.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE940.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE990.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Casa Popeea Boutique Hotel.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro