CERDACUL CU LAVANDA , Brebi , Sălaj

Cerdacul cu lavanda este povestea unei romance scolite in Franta, care a decis sa revina in tara si sa investeasca toti banii castigati in afara, dar mai ales multa pasiune. Simona Maricean, gazda noastra, a fost purtata inapoi acasa de sentimentul de instrainare, care nu-i dadea pace.

Odata ce deschideti poarta acestei casute din povesti, veti descoperi unul dintre cele mai frumoase proiecte turistice din Romania, care demonstreaza ca tara noastra are viitor.

Pasiunea si bunul gust au conlucrat in cazul de fata, oferind lumii intregi un adevarat exemplu.

Casuta traditionala a fost darapanata, dar asta nu a descurajat-o pe Simona sa-si duca la bun sfarsit planul, ce-i drept, destul de ambitios.

Reconditionarea s-a realizat mentinand, pe cat posibil, toate elementele autentice, unele dintre acestea primind amprenta plantei care este cultivata in jurul casutei.

Avand in vedere ca vorbim despre un catun izolat, cu potential economic redus, gazda a luat decizia sa foloseasca ingenios culturile din ograda, realizand cosmetice si decoratiuni din lavanda, acestea ajutand-o nu sa se imbogateasca, ci sa poata duce un trai decent in locul care-i este cel mai drag.

Capacitatea de cazare nu este foarte mare la „Cerdacul cu lavanda”, acesta putand gazdui maxim 4 persoane, dispunand de un pat dublu si o canapea extensibila.

Oaspetii vor putea servi micul dejun (tip bufet) intr-o zona dedicata.

Gazdele vor oferi cu placere si entuziasm informatii despre locurile inconjuratoare si obiectivele turistice din zona.

Aceasta experienta, unica in Romania, te poate face sa te gandesti serios cu privire la adevaratul sens al vietii si iti poate da incredere ca lumea din povesti chiar poate fi reala.

Camera
Single
Camera
Dubla
MIC DEJUN
350.00 LEI350.00 LEI