CITY HOTEL BUCHAREST , BUCUREȘTI , SECTOR 6

City Hotel Bucharest oferă o serie de facilități pentru o ședere confortabilă. Iată câteva detalii cheie despre acest hotel:

  • Locație convenabilă: Situat într-o zonă rezidențială, hotelul se află la doar 2 minute de centrul comercial Plaza România. Această locație face accesul la magazine, restaurante și alte facilități comode pentru oaspeți.
  • WiFi gratuit: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi, astfel încât oaspeții pot rămâne conectați.
  • Camere confortabile: Camerele sunt amenajate cu mobilier clasic și includ aer condiționat, un TV cu canale naționale și internaționale prin cablu, precum și o baie privată, oferind oaspeților confort.
  • Servicii suplimentare: Hotelul oferă servicii de spălătorie și călcătorie, la un cost suplimentar, pentru oaspeții care doresc să aibă rufele curate.
  • Parcare gratuită: Oaspeții care vin cu mașina au la dispoziție parcare gratuită.
  • Mic dejun și minibar: Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, disponibil la un cost suplimentar. De asemenea, pot comanda produse pentru minibar de la recepție.
  • Centrul comercial AFI Palace Cotroceni: Acest centru comercial este situat la doar 5 minute cu mașina de City Hotel Bucharest, oferind oportunități de cumpărături și divertisment.
  • Atracții turistice în apropiere: Hotelul se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului București, unde oaspeții pot explora mai multe atracții turistice.

Aceste facilități fac din City Hotel Bucharest o opțiune convenabilă pentru călătorii care vizitează București și doresc cazare confortabilă și accesibilă într-o locație potrivită.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI25,00 LEI
2 PERSOANE190.00 LEI50,00 LEI
3 PERSOANE365.00 LEI75,00 LEI
4 PERSOANE380.00 LEI100,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel City Hotel Bucharest

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro