COMPLEX ANCORA , BICAZ , NEAMT

Complexul Ancora este o oază de relaxare situată în pitorescul Bicaz, la doar 18 minute de plăcută plimbare de minunatul Baraj Bicaz. Cu o amplasare privilegiată, acest complex de 3 stele te întâmpină cu o atmosferă primitoare și facilități deosebite pentru a-ți transforma șederea într-o experiență de neuitat.

În mijlocul unei grădini îngrijite cu grijă și dotat cu o terasă însorită, un bar cochet și o parcare privată gratuită, Complexul Ancora se distinge prin confortul și ospitalitatea sa. Oaspeții sunt întâmpinați cu acces la WiFi gratuit și la un restaurant rafinat, oferindu-le posibilitatea de a savura preparate delicioase.

Fiecare cameră din acest hotel rafinat surprinde cu eleganța sa simplă, oferind o ambianță primitoare. Dotările includ un dulap generos pentru haine, un televizor cu ecran plat pentru relaxare și divertisment, o baie privată impecabilă, lenjerie de pat moale și prosoape pufoase. Pentru a satisface nevoile tale, camerele sunt echipate și cu un frigider practic.

Complexul Ancora se remarcă și prin atenția acordată celor mici, oferindu-le un teren de joacă special amenajat pentru a se distra în voie. Pentru cei pasionați de pescuit, această locație reprezintă o alegere ideală, oferind oportunități ample în zona înconjurătoare.

Cu un personal dedicat și servicii impecabile, Complexul Ancora este locul perfect pentru a te bucura de liniște și confort. Pentru călătorii cu avionul, Aeroportul Internațional Bacău se află la doar 98 de kilometri distanță, facilitând astfel accesul și transferul către această oază de relaxare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA245.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE275.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE515.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE545.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complex Ancora

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro