HOTEL COMPLEX APA , APA , SATU MARE

Hotel Complex Apa din Satu Mare oferă o piscină în aer liber, un restaurant, WiFi gratuit, camere cu aer condiționat, terasă la soare. Camera este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, telefon, cutie de valori, minibar și balcon. Baia are duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun este servit în fiecare dimineață. De asemenea, poate fi savurat în cameră. Puteți lua cina în restaurant, iar snack-barul oferă gustări și băuturi ușoare. Oaspeții pot savura băuturi într-un bar și pot utiliza facilitățile de grătar.

Aveți la dispoziție o recepție cu program nonstop, precum și grădină și terasă pentru relaxare și odihnă. De asemenea, puteți face băi de soare pe terasa la soare. Complex Apa oferă facilități de tenis de masă, de darts și de sporturi acvatice. Lacul Apa se află la 20 m, oferind mai multe opțiuni de activități de apă.

Oaspeții pot vizita Castelul Medieș, situat la 10 km. Atât orașul Satu Mare, cât și zona de schi Negrești se află la 25 km. Puteți parca gratuit vehiculele la proprietate.

Complex Apa este unul dintre locurile preferate de turiștii din Satu Mare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE280.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE400.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE560.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complex Apa.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro.