Complex Băile Puturoasa , Vama , Satu Mare

Complexul Băile Puturoasa este format dintr-un ansamblu de două clădiri: băile cu piscine de tratament și o unitate de cazare cu o capacitate pentru 24 persoane în camere duble și twin.
Condițiile de tratament și de cazare sunt la standarde ridicate iar amenajările sunt moderne pentru a corespunde cerințelor oaspeților.
Proprietatea se extinde pe o suprafață mare și este într-o zonă mai retrasă, de pădure unde poți admira natura și te poți bucura de liniște și priveliști care te vor deconecta.

Aici te poți bucura de o plimbare prin grădină sau în apropierea lacului natural de pe proprietate.
Stațiunea este renumită pentru apele minerale sulfuroase care au un efect terapeutic pentru diferite afecțiuni și pentru tratarea bolilor reumatice, ginecologice și alte maladii externe.
Pentru a beneficia din plin de un tratament eficient îmbinat cu relaxare locația pune la dispoziție patru piscine special amenajate. Acestea sunt amplasate în interior astfel că puteți să vă planificați o vacanță la băi indiferent de sezon.
În zona de piscine este amenajat un spațiu cu șezlonguri unde vă puteți destinde și un vestiar.

De asemenea punem la dispoziția oaspeților noștri o saună umedă.
Locația dispune și de o cafenea unde se pot servi minuturi și diverse băuturi, acestea se pot servi și în exterior pe terasă.
De asemenea este amenajat și un spațiu de activități de relaxare și destindere cu masă de biliard și tenis de masă.
În jurul Băilor Puturoasa pot fi parcurse trasee montane prin pădurea din vecinătate pentru o deconectare în aer liber.

Camera
Single
Camera
Twin
Camera
Dubla
MIC DEJUN
160.00 LEI170.00 LEI170.00 LEI