COMPLEX MONTERAI RESORT , POIANA BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Complexul Monterai din Poiana Mică pare să ofere o gamă variată de facilități pentru o ședere confortabilă într-un cadru montan.

Iată câteva aspecte semnificative despre acest complex:

  1. Localizare pitorească: Complexul este situat în Poiana Mică, la aproximativ 2 km de centrul stațiunii Poiana Brașov, oferind o atmosferă liniștită și relaxantă în apropierea naturii.
  2. Facilități în cameră: Camerele oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit și băi private. Unele camere au balcon și cadă cu hidromasaj, adăugând un plus de confort pentru oaspeți.
  3. WiFi gratuit: Accesul la internet WiFi este oferit gratuit în întreaga locație, ceea ce poate fi util pentru oamenii de afaceri sau turiști care doresc să rămână conectați.
  4. Activități recreative: Complexul dispune de facilități pentru tenis de masă, facilități de grătar și închirieri de biciclete, oferind o varietate de opțiuni pentru divertisment și recreere.
  5. Restaurant cu specialități românești și internaționale: Restaurantul din cadrul complexului servește specialități românești și preparate internaționale, oferind o gamă diversificată de opțiuni culinare.
  6. Pârtia de schi Bradu: Apropierea de Pârtia de schi Bradu oferă oportunități pentru practicarea sporturilor de iarnă, iar excursiile conduse de un ghid montan autorizat pot fi o modalitate minunată de a explora zona.
  7. Atracții în apropiere: Orașul medieval Brașov este situat la aproximativ 12 km, oferind oportunități pentru explorarea istoriei și culturii locale.
  8. Mic dejun inclus: Oaspeții pot bucura de micul dejun la restaurant între orele 08:30 – 10:30.

Cu facilitățile sale variate și locația sa în apropierea unor atracții precum Pârtia de schi Bradu și orașul Brașov, Complexul Monterai pare să fie potrivit atât pentru cei care doresc relaxare, cât și pentru cei interesați de activități în aer liber.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA495.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE550.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1450.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complexul Monterai

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro