COMPLEX TURIST ȘUIOR BAZA , ȘUIOR , MARAMUREȘ

Complexul Turist Suior Baza oferă camere moderne situate în clădiri hoteliere din zonele Iza, Mara și Igniș, precum și facilități recreative și de divertisment pentru oaspeți.

Iată câteva aspecte cheie despre acest complex:

  1. Camere moderne: Camerele sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv sistem de încălzire, baie privată cu duș și uscător de păr, și TV prin satelit. Oaspeții pot admira frumusețea peisajului din camerele lor, bucurându-se de vedere la copaci.
  2. Restaurant tradițional: Restaurantul complexului servește mâncăruri tradiționale din zona Maramureșului, precum și preparate din bucătăria românească și internațională. Oaspeții pot savura mesele atât în interior, cât și pe terasa restaurantului, profitând de vremea frumoasă și de priveliștea împrejurimilor.
  3. Facilități recreative: Complexul oferă o varietate de facilități recreative, inclusiv terenuri de sport pentru tenis de câmp, volei și fotbal. De asemenea, există și un teren de paintball pentru cei pasionați de acest sport.
  4. Domeniu Schiabil: Stațiunea de schi are un domeniu schiabil care însumează 3,6 km de pârtii, oferind oportunități de schi pentru toate nivelurile de experiență.
  5. WiFi gratuit și parcare: Accesul la internet WiFi este gratuit în întregul complex, iar parcarea este disponibilă gratuit pentru oaspeți.

În concluzie, Complexul Turist Suior Baza este o destinație ideală pentru cei care doresc să se relaxeze și să se distreze în mijlocul naturii, beneficiind de facilități moderne și activități recreative variate.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE650.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complexul Turist Suior Baza

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro