COMPLEX TURISTIC ALPINA BLAZNA , ȘANȚ , BISTRIȚA , NĂSĂUD

Complexul Turistic Alpina Blazna : O Destinație Picturată de Natura Înconjurătoare

Situat în pitorescul sat Șanț, Complexul Turistic Alpina Blazna Sant oferă o oază de relaxare în mijlocul naturii. Iată o prezentare a facilităților și serviciilor sale:

Facilități și Servicii:

  1. Cazare Confortabilă: Camerele complexului sunt amenajate cu atenție și oferă o atmosferă relaxantă. Fiecare cameră dispune de birou, TV cu ecran plat, lenjerie de pat de calitate și baie privată. Există, de asemenea, camere de familie pentru cei care călătoresc în grup.
  2. Restaurant: Complexul are un restaurant unde oaspeții se pot bucura de diverse preparate culinare. Micul dejun tip bufet este oferit zilnic, asigurându-vă o începută plăcută a zilei.
  3. Bar și Terasă: Pentru momente de relaxare, puteți vizita barul complexului și terasa, unde vă puteți bucura de băuturi și priveliști încântătoare.
  4. Parcare Gratuită: Oferind parcare privată gratuită, complexul asigură confortul oaspeților care călătoresc cu autoturismul personal.
  5. Grădină și Piscină: Complexul este înconjurat de o grădină frumoasă, iar o piscină este disponibilă pentru a vă răcori în zilele calde.
  6. Activități Recreative: Oaspeții au posibilitatea să practice diferite activități recreative, inclusiv schi, datorită proximității față de zonele montane din împrejurimi.
  7. Atracții în Apropiere: Complexul se află la distanță rezonabilă de Valea Mare și Rodna, oferind oportunități pentru excursii în natură și explorarea frumuseții zonei.
  8. Aeroport Apropiat: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se află la aproximativ 157 km, permițând acces ușor pentru călătorii internaționale.

Complexul Turistic Alpina Blazna Sant este destinat să ofere o experiență liniștită și relaxantă, fiind ideal pentru cei care doresc să evadeze în mijlocul naturii și să se bucure de frumusețea peisajului montan.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA270.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE560.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE560.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complexul Turistic Alpina Blazna.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro