COMPLEX TURISTIC MAX , RÂȘNOV , BRAȘOV

Complexul Turistic Max Internațional din Râșnov oferă o serie de facilități pentru a asigura o ședere plăcută și confortabilă pentru oaspeți. Iată mai multe detalii despre acest complex:

  1. Camere confortabile: Toate camerele complexului sunt dotate cu balcon, minibar și TV, oferind oaspeților posibilitatea de a se relaxa într-un mediu confortabil.
  2. Terasă: O terasă este disponibilă pentru oaspeți, oferind un spațiu plăcut pentru a lua masa în aer liber sau pentru a savura o băutură.
  3. WiFi gratuit: Complexul pune la dispoziția oaspeților acces gratuit la internet WiFi, facilitând conectivitatea și comunicarea online.
  4. Restaurant: Există un restaurant în cadrul complexului, oferind opțiuni gastronomice pentru oaspeți. Acesta poate fi o destinație convenabilă pentru mesele principale sau gustări.
  5. Acces la stație de autobuz: Complexul se află la doar 100 de metri de stația de autobuz, facilitând accesul la legături către Brașov și centrul orașului Râșnov.
  6. Locație convenabilă: Bran este situat la aproximativ 12 km distanță, oferind oportunități pentru a explora zona și a vizita atracțiile turistice locale.
  7. Parcare gratuită cu supraveghere video: O parcare cu supraveghere video este disponibilă gratuit pentru oaspeți, oferind un loc sigur pentru autovehiculele lor.

Complexul Turistic Max Internațional pare să ofere atât facilități practice, cât și o locație convenabilă pentru cei care doresc să descopere frumusețile zonei din jurul Râșnovului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA290.00 LEI35.00 LEI
2 PERSOANE305.00 LEI70.00 LEI
3 PERSOANE385.00 LEI105.00 LEI
4 PERSOANE575.00 LEI140.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complexul Turistic Max din Râșnov.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro