COMPLEX ZIMBRU , ARHIMANDRIT CHIRIAC NICOLAU, JUDETUL NEAMȚ

Complexul Zimbru pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să exploreze zona din apropierea orașului Neamț și să se bucure de o cazare liniștită în mijlocul naturii. Iată câteva detalii despre acest complex:

  • Locație Liniștită: Complexul este situat în Lunca, la o distanță de 11 km de Cetatea Neamț, ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să viziteze această atracție istorică. De asemenea, se află la distanțe rezonabile de alte mănăstiri, cum ar fi Mănăstirea Agapia și Mănăstirea Văratec.
  • Cazare cu Facilități: Complexul oferă cazare confortabilă cu acces gratuit la WiFi, restaurant, bar și un snack bar unde oaspeții pot savura băuturi. De asemenea, există o grădină și o terasă, ceea ce poate oferi un ambient relaxant.
  • Parcare Gratuită: Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Aeroport la Distanță Rațională: Aeroportul Internațional Suceava se află la o distanță de 83 km de complex, ceea ce poate fi util pentru călătorii care sosesc sau pleacă cu avionul.

Complexul Zimbru pare a oferi o opțiune de cazare într-o zonă liniștită, potrivită pentru cei care doresc să exploreze atracțiile din apropiere sau să se bucure de relaxare în mijlocul naturii.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA255.00 LEI
2 PERSOANE270.00 LEI
3 PERSOANE300.00 LEI
4 PERSOANE570.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Complexul Zimbru

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro