CONAC BAVARIA , BUȘTENI , PRAHOVA

Conac Bavaria oferă o experiență ospitalieră și diversitate culinară în inima orașului Bușteni.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile sale:

  1. Restaurante: Hotelul dispune de două restaurante, unul tradițional bavarez și unul specializat în bucătăria italiană. Oaspeții pot savura preparate delicioase și diverse într-o atmosferă plăcută și autentică. De asemenea, terasa conacului oferă o oportunitate minunată pentru a savura mâncărurile în aer liber.
  2. Conexiune WiFi gratuită: Oaspeții au acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, permițându-le să rămână conectați și să își gestioneze afacerile sau să se bucure de divertisment online.
  3. Unități de cazare confortabile: Camerele hotelului sunt confortabile și bine echipate, incluzând facilități moderne precum televizor cu ecran plat și canale prin satelit. Fiecare cameră are baie privată, complet echipată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă și un balcon cu vedere la munte, oferind o priveliște pitorească.
  4. Facilități suplimentare: Conac Bavaria pune la dispoziția oaspeților săli de conferințe și o sală de bal, perfecte pentru evenimente și întâlniri de afaceri. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în biblioteca hotelului sau pot savura o bere tradițională bavareză în restaurant.
  5. Parcare gratuită: Hotelul oferă parcare gratuită pentru oaspeții săi, facilitând accesul cu mașina și oferindu-le o soluție convenabilă pentru parcarea vehiculelor lor.

Cu facilitățile sale variate și atmosfera primitoare, Conacul Bavaria este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o ședere relaxantă și plină de experiențe în Bușteni, în mijlocul frumuseții naturale a Munților Carpați.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA305.00 LEI30.00 LEI
2 PERSOANE355.00 LEI60.00 LEI
3 PERSOANE455.00 LEI90.00 LEI
4 PERSOANE710.00 LEI120.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Conac Bavaria.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro