FIALD HOTEL & SPA , BACĂU , JUDEȚUL BACĂU

Fiald Hotel & Spa ofera o serie de facilități și servicii care pot contribui la o ședere plăcută pentru oaspeți.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Camere cu dotări moderne: Camerele hotelului dispun de facilități moderne precum aer condiționat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, seif și băi private. Prezența balconului în unele camere poate oferi oaspeților o priveliște plăcută.
  2. Restaurant: Există un restaurant în cadrul hotelului, oferind oaspeților opțiunea de a lua masa la fața locului.
  3. Spa și centru de wellness: Faptul că hotelul are un centru spa și de wellness, inclusiv hamam, poate oferi oaspeților posibilitatea de relaxare și reîmprospătare.
  4. Parcare privată gratuită: Disponibilitatea unei parcări private gratuite este un avantaj pentru oaspeți, oferindu-le acestora un loc sigur pentru mașinile lor.
  5. Lounge comun, grădină și terasă: Prezența unui lounge comun și a unor spații exterioare precum grădina și terasa pot oferi o varietate de medii pentru relaxare și socializare.
  6. Recepție cu program nonstop: Faptul că recepția are program nonstop înseamnă că oaspeții pot obține asistență sau servicii oricând au nevoie, indiferent de momentul zilei sau al nopții.
  7. Aeroport în apropiere: Apropierea de Aeroportul Internațional Bacău la doar 6 km face că transportul către și dinspre hotel să fie convenabil pentru călători.

Aceste caracteristici fac din Fiald Hotel & Spa o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc atât confort, cât și facilități de relaxare în timpul șederii lor la Bacău.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA425.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE455.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE505.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE545.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Fiald Hotel & Spa.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro