GRAND HOTEL ITALIA , CLUJ-NAPOCA , CLUJ

Grand Hotel Italia: Eleganță și Lux în Cluj-Napoca

Experimentați rafinamentul și luxul la Grand Hotel Italia, un adevărat palat situat în prestigiosul cartier Bună Ziua din Cluj-Napoca. Acest hotel impresionant, mobilat în stil italian Liberty, vă oferă o ședere memorabilă într-un cadru de excepție. Iată ce vă așteaptă:

 1. Camere Spațioase :
  • Fiecare cameră emana eleganță, cu podea din marmură sau parchet și mobilier în stil Liberty. Băile somptuoase sunt decorate cu mozaicuri prețioase din sticlă, oferind o atmosferă de lux. Beneficiați de facilități precum TV cu ecran plat, minibar și seif pentru laptop. Numeroase camere dispun de balcoane private.
 2. Atmosferă de Palat:
  • Experimentați grandiozitatea holului cu pardoseală de marmură și candelabre din sticlă de Murano, care vă vor întâmpina cu eleganță și stil.
 3. Bucătărie Italiană de Excepție:
  • Savurați delicii culinare în restaurantul hotelului, specializat în preparate italiene și internaționale. Experimentați arome autentice și bucurați-vă de o experiență gastronomică memorabilă.
 4. WiFi Gratuit și Parcare Securizată:
  • Beneficiați de conexiune WiFi gratuită în întreaga proprietate și parcare gratuită, asigurându-vă că vă bucurați de toate facilitățile fără griji.
 5. Locație Strategică:
  • Situat la doar 4 km de centrul orașului Cluj, hotelul vă oferă acces rapid la atracțiile locale. Gara din Cluj și Aeroportul Internațional Cluj-Napoca sunt la distanțe convenabile.

Grand Hotel Italia reprezintă o destinație deosebită pentru cei care apreciază luxul, confortul și frumusețea arhitecturală. Rezervați acum pentru o experiență de neuitat în inima Transilvaniei!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA560.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE630.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1190.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1260.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Grand Hotel Italia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro