GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN

Grand Hotel Minerva Resort & SPA din Băile Herculane este o destinație deosebită pentru cei care caută o experiență completă de relaxare și tratament. Iată un rezumat al facilităților și serviciilor oferite de acest hotel:

  1. Centru spa și wellness complet echipat: Hotelul oferă un centru spa complet echipat, care include tratamente variate, de la electroterapie, magnetoterapie și terapie laser MLS până la băi galvanice și băi de sulf. Oaspeții se pot bucura de numeroase proceduri de îngrijire și relaxare.
  2. Piscină și centru de fitness: Hotelul dispune de o piscină și un centru de fitness, oferind oportunități pentru activități sportive și răcoritoare.
  3. Camere cu balcon: Toate camerele hotelului sunt decorate în stil clasic elegant și au balcon cu vedere la munte. Acestea includ băi private cu articole de toaletă gratuite, iar unele au și zone de relaxare.
  4. Restaurante și bar: Hotelul are două restaurante unde oaspeții pot savura preparate culinare diverse. De asemenea, există un bar pentru momente de relaxare.
  5. Recepție cu program nonstop: Recepția este deschisă 24/7, asigurând asistență constantă pentru oaspeți.
  6. Mic dejun continental: Micul dejun continental este servit în fiecare dimineață, oferind o bază bună pentru ziua ce începe.
  7. Activități pentru copii: Complexul include un club pentru copii cu jocuri interactive, jucării și console de jocuri, ceea ce poate fi atractiv pentru familiile cu copii.
  8. Cadă cu hidromasaj și saună: Centrul spa al hotelului dispune de facilități de relaxare, precum cadă cu hidromasaj și saună.
  9. Conexiune WiFi și parcare: Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate și locuri de parcare.

Grand Hotel Minerva Resort & SPA oferă o gamă completă de facilități pentru a satisface diverse nevoi și preferințe, de la tratamente de wellness până la divertisment pentru copii și opțiuni de relaxare. Este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea zonei Băile Herculane și să se relaxeze într-un mediu confortabil.

CAZARETARIFEMIC DEJUNSPA
1 PERSOANA510.00 LEIINCLUSACCES GRATUIT
2 PERSOANE620.00 LEIINCLUSACCES GRATUIT
3 PERSOANE830.00 LEIINCLUSACCES GRATUIT
4 PERSOANE1000.00 LEIINCLUSACCES GRATUIT
OFERTA CRACIUN 2023
(23.12 – 26.12.2023)
1295.00 LEI / PERSOANA / DEMIPENSIUNE
Intampinarea Mosului , Masa Traditionala , Muzica Live ,
Acces la sala de fitness, bazinul interior cu apa termosalina, bazinul interior pentru copii, bazinele exterioare, ciubar si jacuzzi cu apa incalzita, zona cu saune ; activitati pentru copii , cabina foto
OFERTA REVELION 2024
(30.12 – 02.01.2024)
2950.00 LEI / PERSOANA / PENSIUNE COMPLETA
Masa Festiva , Muzica Live
 Entertainment : muzică live cu Adriana Antoni si Ecaterine & Dimitri Band , seri tematice, cabina foto;
– acces Armonia SPA cu piscina interioara, bazin hidromasaj, jacuzzi, piscina copii, 5 tipuri de sauna, sala de fitness; – loc de joaca pentru copii, animatori pentru copii;

Băuturi incluse la mese: apă, sucuri, vinul casei la carafă pe toată perioada sejurului la cina.
La cinele din data de 31 Decembrie si 1 Ianuarie sunt incluse băuturi alcoolice și non alcoolice.

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grand Hotel Minerva Resort & SPA din Baile Herculane

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro