GRAND HOTEL ORIENT , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

Grand Hotel Orient, Brăila: Eleganță și Comoditate în Inima Orașului

Situat în centrul istoric al orașului Brăila, la doar 100 de metri de promenada de pe malul Dunării și la 200 de metri de Biserica Grecească, Grand Hotel Orient reprezintă o destinație de 4 stele care îmbină eleganța cu facilitățile moderne. Iată ce vă așteaptă la acest hotel:

Caracteristici și Facilități:

  1. Locație Excepțională: Plasat strategic în apropierea promenadei de pe malul Dunării și a unor obiective importante, Grand Hotel Orient vă permite să explorați cu ușurință frumusețile orașului Brăila.
  2. WiFi Gratuit: Oferind acces la internet în întreaga proprietate, hotelul vă ține conectați în permanență.
  3. Restaurant Refined: Restaurantul hotelului servește preparate internaționale și mâncăruri tradiționale din pește, oferind o experiență gastronomică diversificată.
  4. Camere Elegante: Camerele, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie luxoasă, vă oferă confortul necesar pentru o ședere relaxantă. Majoritatea camerelor oferă și o priveliște pitorească la Dunăre.
  5. Parcare Privată Gratuită: Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, asigurându-se astfel că călătoria cu mașina este convenabilă.
  6. Atenție la Detaliu: Camerele sunt amenajate cu atenție la detalii, oferind o atmosferă elegantă și primitoare.
  7. Acces Ușor la Atracții: Amplasat la scurtă distanță de atracțiile principale, cum ar fi promenada de pe malul Dunării și Biserica Grecească, hotelul facilitează explorarea orașului.

Grand Hotel Orient în Brăila vă invită să vă bucurați de o ședere rafinată, oferind o combinație perfectă între lux și comoditate.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA275.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE315.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE630.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grand Hotel Orient.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro