HANUL GREWELN , MEDIAȘ , SIBIU

Hanul Greweln oferă o atmosferă liniștită și confortabilă în inima orașului Mediaș. Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile sale:

Facilități și servicii:

  • Camere confortabile: Fiecare cameră este dotată cu climatizare pentru a asigura confortul maxim al oaspeților. De asemenea, camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat pentru divertismentul dumneavoastră.
  • Restaurant: Hotelul include un restaurant, unde oaspeții se pot bucura de o varietate de preparate delicioase din bucătăria tradițională și internațională. Este locul ideal pentru a savura o masă delicioasă într-o atmosferă plăcută și relaxantă.
  • Grădină și terasă: Pentru momente de relaxare în aer liber, hotelul dispune de o grădină frumoasă și o terasă, unde oaspeții se pot retrage și pot savura o băutură sau pot petrece timpul în compania celor dragi.
  • Bar: Un bar este disponibil pentru a servi oaspeții cu diverse băuturi, perfect pentru a socializa sau pentru a vă relaxa după o zi plină de aventuri.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită pentru confortul oaspeților care călătoresc cu mașina.

Hanul Greweln este situat într-o locație convenabilă, la distanță rezonabilă de atracțiile din zonă, cum ar fi Biserica Fortificată din Valea Viilor și Biserica Fortificată din Biertan. Cu servicii și facilități atent alese, acesta promite o ședere plăcută și relaxantă pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE220.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE420.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hanul Greweln din Mediaș

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro