HELLO HOTELS , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hello Hotels pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să se cazeze într-o locație convenabilă în București, cu acces ușor la Gara de Nord și alte puncte importante din oraș. Iată câteva aspecte de reținut despre acest hotel:

  • Aproape de Gara de Nord: Hotelul se află la doar 3 minute de mers pe jos de Gara de Nord din București, ceea ce îl face o alegere comodă pentru călătorii care sosesc sau pleacă cu trenul.
  • Wi-Fi gratuit: Hello Hotels oferă Wi-Fi gratuit în camere și în zonele publice, permițând oaspeților să rămână conectați online.
  • Camere moderne: Camerele hotelului sunt moderne și au aer condiționat. Acestea includ TV cu ecran plat și canale prin cablu, oferind facilități pentru o ședere confortabilă.
  • Mic dejun tip bufet: Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, care include o varietate de preparate reci și calde. Restaurantul cu autoservire oferă, de asemenea, opțiuni pentru masa de prânz.
  • Locație convenabilă: Hotelul este situat în apropierea centrului financiar și de afaceri din Piața Victoriei, facilitând accesul la instituții guvernamentale, birouri și alte puncte de interes din zona de afaceri.
  • Acces la mijloace de transport public: Centrul orașului București este la 10 minute de mers cu mijloacele de transport public, facilitând explorarea orașului.
  • Opțiuni pentru mâncare și băuturi: Pe tot parcursul zilei, în cafenea se servesc o varietate de băuturi răcoritoare și calde, sandvișuri, produse de patiserie și salate.

Pentru călătorii care doresc să fie aproape de Gara de Nord și să aibă acces facil la transportul public și facilitățile din centrul orașului București, Hello Hotels ar putea fi o alegere potrivită.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA345.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE430.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE485.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE860.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hello Hotels din Bucuresti – Sector 1

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro