HOTEL 2D RESORT & SPA , NEPTUN , CONSTANȚA

Hotelul 2D pare să ofere o oază liniștită și confortabilă pentru oaspeți, cu o varietate de facilități și servicii care să le satisfacă nevoile. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație excelentă: Situat lângă Lacul Neptun și la doar 300 de metri de plaja de la Marea Neagră, hotelul oferă oportunități ideale pentru relaxare și distracție pe plajă.
  2. Cazare modernă: Camerele sunt descrise ca fiind moderne și sunt dotate cu facilități precum aer condiționat, televizor cu canale prin cablu și băi private, oferind confortul necesar pentru o ședere plăcută.
  3. Piscină în aer liber: Oferind acces gratuit la o piscină în aer liber, hotelul oferă o alternativă plăcută pentru momentele de relaxare și răcorire.
  4. Facilități suplimentare: Hotelul dispune de diverse facilități suplimentare, cum ar fi trei săli de conferințe și o piscină interioară sezonieră, care pot satisface nevoile oaspeților care călătoresc în scop de afaceri sau doresc să se bucure de facilități recreative.
  5. Opțiuni de divertisment: Pentru divertisment suplimentar, facilități precum zona de grătar și masa de biliard sunt disponibile la un cost suplimentar, oferind oportunități de socializare și distracție pentru oaspeți.
  6. Restaurant: Restaurantul hotelului oferă opțiuni variate de mâncăruri locale și internaționale, prezentate sub formă de bufet, pentru a satisface diversele preferințe ale oaspeților.
  7. Acces facil: Cu gara stațiunii Neptun la doar 200 de metri distanță, accesul la hotel este ușor pentru cei care călătoresc cu trenul.

În ansamblu, Hotelul 2D pare să ofere o experiență plăcută și relaxantă într-o locație frumoasă, cu facilități moderne și servicii atente.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA565.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE640.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1110.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1275.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul 2D din Neptun

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro