HOTEL ADRIANO , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

HOTELUL ADRIANO, Brăila: Confort și Eleganță în Orașul Dunărean

HOTELUL ADRIANO, situat în inima Brăilei, oferă o experiență de cazare elegantă și confortabilă, completată de facilități moderne. Iată o prezentare a caracteristicilor sale:

Caracteristici și Servicii:

  1. Camere cu Balcon și Vedere la Oraș: Camerele hotelului dispun de balcoane cu vedere la oraș, oferind o privire captivantă asupra mediului înconjurător. Fiecare cameră are aer condiționat și birou pentru confortul oaspeților.
  2. WiFi Gratuit și Room Service: Hotelul asigură acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, iar serviciul de room service este disponibil pentru oaspeți în căutare de comoditate.
  3. Terasă, Restaurant și Bar: Oaspeții se pot relaxa pe terasa hotelului sau pot savura preparatele oferite de restaurant. Barul și snack bar-ul sunt locuri prietenoase pentru a gusta diverse băuturi.
  4. Mic Dejun Variat: Proprietatea oferă un mic dejun bogat și delicios, cu opțiuni à la carte, italiene sau americane, asigurându-se că fiecare oaspete începe ziua cu energie.
  5. Biciclete Gratuite: Pentru cei care doresc să exploreze orașul pe două roți, hotelul oferă biciclete gratuite.
  6. Recepție Nonstop: Personalul receptiv și amabil stă la dispoziția oaspeților cu informații și asistență la orice oră, deoarece recepția este deschisă nonstop.
  7. Aeroport Apropiat: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța se află la aproximativ 155 km, ușurând călătoriile pentru oaspeții veniți din afară.

HOTELUL ADRIANO oferă o ambianță primitoare și servicii de calitate, fiind potrivit atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turiștii care doresc să descopere frumusețea și tradițiile orașului Brăila.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE490.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE540.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Adriano din Brăila

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro