HOTEL ALDI , GURA HUMORULUI , SUCEAVA

Hotelul Aldi din Gura Humorului reprezintă o opțiune convenabilă pentru călătorii, oferind facilități variate și o locație apropiată de atracțiile din zonă. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Hotelul se află la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului Gura Humorului și de gara locală, facilitând accesul la principalele puncte de interes.
  2. Restaurant tradițional: Oaspeții au posibilitatea să savureze mâncăruri tradiționale românești în restaurantul hotelului, oferind o experiență autentică a bucătăriei locale.
  3. Bar cu terasă de vară și masă de biliard: Hotelul dispune de un bar echipat cu o terasă de vară, oferind o atmosferă plăcută pentru relaxare. De asemenea, o masă de biliard este disponibilă pentru divertisment suplimentar.
  4. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt echipate cu facilități precum TV prin cablu și WiFi gratuit. Fiecare cameră include baie și minibar. Suitele oferă și un dormitor separat și un living, oferind mai mult spațiu și confort.
  5. Atracții în apropiere: Pârtia de schi Șoimul și Mănăstirea Humor se află la aproximativ 10 km distanță, oferind oportunități pentru activități recreative și vizită la obiective culturale. Orașul Suceava este situat la 31 km distanță.
  6. Parcare privată gratuită: Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, oferindu-le comoditate și acces facil.

Prin aceste facilități și servicii, Hotelul Aldi se adresează celor care doresc să exploreze Gura Humorului și zona înconjurătoare, beneficiind de confort și accesibilitate.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA270.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE325.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE380.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE650.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Aldi din Gura Humorului.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro