HOTEL ALESSIA , RÂNCA , GORJ

Bun venit la Hotel Restaurant Alessia din Rânca!

Vă invităm să vă bucurați de o ședere relaxantă și plină de confort în inima pitorească a stațiunii Rânca. Situat la doar 3,6 km de faimosul Ranca Ski Resort, hotelul nostru vă oferă facilități moderne și servicii de ospitalitate de înaltă calitate.

Confortul Camerelor Noastre:

  • Fiecare cameră este amenajată cu atenție și oferă un balcon privat, oferindu-vă o priveliște impresionantă asupra peisajului montan din jur.
  • Camerele sunt dotate cu birou, televizor cu ecran plat și baie privată, asigurându-vă toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă.

Facilități și Servicii:

  • Restaurant și Bar: Vă invităm să savurați preparate delicioase și băuturi răcoritoare în restaurantul nostru tradițional, unde veți descoperi bucate alese din bucătăria românească și internațională.
  • Terasă: Relaxați-vă și savurați o băutură pe terasa noastră însorită, înconjurată de frumusețea naturală a munților.

Servicii Adiționale:

  • Recepție non-stop: Echipa noastră ospitalieră este disponibilă în permanență pentru a vă oferi asistență și a vă asigura o ședere fără griji.
  • Parcare privată gratuită: Nu vă faceți griji pentru parcarea mașinii dumneavoastră – hotelul nostru oferă parcare privată gratuită pentru confortul dumneavoastră.

Descoperiți Frumusețea Munților Rânca:

  • Hotelul nostru este situat în apropiere de Ranca Ski Resort, oferindu-vă acces ușor la diverse activități montane, precum schi, snowboard, drumeții și multe altele.
  • Bucurați-vă de frumusețea naturii înconjurătoare prin explorarea traseelor montane sau relaxați-vă pur și simplu în mijlocul peisajelor spectaculoase.

Indiferent dacă sunteți în căutarea aventurii în munți sau doriți doar să vă relaxați și să vă bucurați de natură, Hotel Restaurant Alessia din Rânca vă așteaptă cu brațele deschise. Rezervați acum și pregătiți-vă pentru o experiență memorabilă în mijlocul munților!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA350.00 LEI
2 PERSOANE350.00 LEI
3 PERSOANE700.00 LEI
4 PERSOANE700.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Alessia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro