HOTEL ALEX , GALAȚI , JUDETUL GALAȚI

Hotelul Alex pare să ofere o serie de facilități și servicii care să asigure confortul și satisfacția oaspeților săi în timpul șederii în Galați.

Iată o prezentare a principalelor aspecte:

  1. Locație centrală: Situat în inima orașului Galați, hotelul este convenabil amplasat la doar 300 de metri de promenada de pe Dunăre, oferind acces rapid și ușor la atracțiile locale.
  2. WiFi gratuit și aer condiționat: Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întreaga proprietate, iar camerele sunt dotate cu aer condiționat, asigurând un mediu confortabil și conectivitate pentru o ședere plăcută.
  3. Facilități în cameră: Camerele hotelului Alex sunt echipate cu TV cu ecran plat și canale prin cablu, frigider și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, oferind oaspeților tot ce este necesar pentru a se simți ca acasă.
  4. Restaurant și bar: Oaspeții au posibilitatea să ia masa la restaurantul hotelului, care oferă, probabil, opțiuni variate de meniu. De asemenea, se poate relaxa și socializa în barul din hol.
  5. Convenience: Alte restaurante și cafenele se găsesc la distanțe mici de hotel, ceea ce oferă oaspeților posibilitatea de a explora și a experimenta diversele opțiuni culinare din zonă.
  6. Recepție non-stop și parcare gratuită: Recepția hotelului are program non-stop, asigurând asistență continuă pentru oaspeți. De asemenea, hotelul oferă și parcare gratuită, un avantaj important pentru cei care călătoresc cu mașina.

În concluzie, Hotelul Alex pare să fie o alegere potrivită pentru cei care vizitează Galațiul, oferind o combinație de confort, servicii utile și accesibilitate la atracțiile locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEI
2 PERSOANE260.00 LEI
3 PERSOANE470.00 LEI
4 PERSOANE470.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Alex din Galati

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro