HOTEL ALEXANDRION EXPERIENCE , SINAIA , PRAHOVA

Hotel Alexandrion Experience oferă o experiență de neuitat în pitorescul oraș Sinaia, fiind situat la doar 200 de metri de teleschiul către zona de schi Cota 1400 și la o scurtă distanță de Castelul Peleș.

Iată mai multe detalii despre acest hotel:

Localizare excelentă:

  • Situat în Sinaia: Hotelul se află în inima stațiunii Sinaia, oferind acces ușor la principalele atracții ale orașului, inclusiv teleschiul către zona de schi Cota 1400 și faimosul Castel Peleș, situat la doar 1,5 km distanță.

Camere confortabile:

  • Camere moderne: Camerele de la Alexandrion Experience sunt amenajate confortabil și dotate cu facilități moderne, inclusiv TV cu ecran plat și vedere pitorească la Munții Carpați. Fiecare cameră are baie privată, echipată cu uscător de păr și halat de baie.

Gastronomie rafinată:

  • Restaurantul hotelului: Oaspeții pot savura preparate italiene și internaționale în restaurantul hotelului, care servește, de asemenea, delicioase deserturi de casă. Micul dejun tip bufet este disponibil în fiecare zi, oferind o gamă variată de opțiuni.
  • Barul: Pentru momente de relaxare, oaspeții pot lua o băutură la barul hotelului, unde pot savura diverse sortimente de băuturi.

Terasa în aer liber:

  • Spațiu de relaxare: În timpul sezonului cald, oaspeții se pot relaxa și bucura de vremea frumoasă pe terasa în aer liber a hotelului Alexandrion Experience, unde pot savura băuturi și pot admira peisajul montan.

Alexandrion Experience oferă o combinație perfectă între confort, servicii impecabile și o locație ideală pentru explorarea frumuseților naturale și culturale ale stațiunii Sinaia.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA615.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE640.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1255.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1280.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Alexandrion Experience din Sinaia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro