HOTEL ALIVE , ORADEA , BIHOR

ALIVE HOTEL din Oradea este o destinație plină de viață și confort, situată în apropierea unor atracții importante ale orașului.

Iată o prezentare detaliată a facilităților și serviciilor sale:

  1. Locație centrală: Situat la doar câteva minute de mers pe jos de Cetatea Oradea și la o distanță scurtă de Parcul acvatic Nymphaea, ALIVE HOTEL vă oferă acces rapid la principalele puncte de interes ale orașului.
  2. Facilități moderne: Proprietatea dispune de o terasă minunată unde vă puteți relaxa și savura o băutură în aer liber. De asemenea, beneficiati de WiFi gratuit în întreaga proprietate și parcare privată gratuită pentru mașina dumneavoastră.
  3. Servicii de calitate: Cu un serviciu de concierge și un depozit de bagaje disponibile, personalul hotelului este întotdeauna pregătit să vă ofere asistență și să vă ajute cu orice aveți nevoie pentru a vă face șederea cât mai plăcută.
  4. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt spațioase și confortabile, echipate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută. Fiecare cameră are un balcon cu vedere la oraș, iar facilitățile includ aer condiționat, minibar, televizor cu ecran plat și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.
  5. Mic dejun delicios: Începeți ziua în forță cu un mic dejun tip bufet sau continental oferit de ALIVE HOTEL, unde veți găsi o varietate de opțiuni gustoase pentru a vă satisface pofta.
  6. Atracții în apropiere: Distanța scurtă până la Aquapark President vă oferă oportunitatea de a vă bucura de distracție și relaxare în timpul șederii dumneavoastră.
  7. Accesibilitate: Aeroportul Internațional Oradea se află la doar 4 km distanță de hotel, asigurându-vă că călătoria către și dinspre hotel este comodă și rapidă.

Cu o gamă largă de facilități și servicii de calitate, ALIVE HOTEL este o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să descopere frumusețile orașului Oradea și să se bucure de o ședere confortabilă și relaxantă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA430.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE880.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE900.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Alive din Oradea

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro