HOTEL ALL TIMES , TIMIȘU DE JOS , BRAȘOV

HOTELUL ALL TIMES, situat în Timișul de Jos, Brașov, oferă cazare confortabilă și diverse facilități pentru oaspeți. Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Localizare convenabilă: Aflat la 5,2 km de Parcul de Aventură Brașov, hotelul oferă acces ușor la atracții locale.
  2. Facilități de cazare: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități precum dulap, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la grădină. Toate camerele dispun de TV cu ecran plat și canale prin cablu.
  3. Grădină, parcare și terasă: Oferă o grădină, parcare privată gratuită și o terasă, oferind oportunități pentru relaxare în aer liber.
  4. Recepție cu program non-stop: Hotelul are o recepție deschisă non-stop, asigurând accesibilitatea pentru oaspeți în orice moment al zilei sau nopții.
  5. WiFi gratuit: Oferă acces gratuit la internet WiFi, permitând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii lor.
  6. Atracții în apropiere: Piața Sfatului și Strada Sforii se află la 12 km distanță, oferind oportunități de explorare a centrului istoric al Brașovului.
  7. Accesibil prin transport: Aeroportul Internațional Henri Coandă este cel mai apropiat aeroport, situat la 142 km de hotel.

Cu facilități de cazare și servicii care includ o recepție non-stop, parcare gratuită și acces la internet, HOTELUL ALL TIMES pare să ofere o opțiune confortabilă pentru călătorii în zona Brașovului, România.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEI
2 PERSOANE250.00 LEI
3 PERSOANE300.00 LEI
4 PERSOANE500.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel All Times.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro