HOTEL ALMA HEALTH & SPA RETREAT , LACU SĂRAT , JUDEȚUL BRĂILA

Alma Health & Spa Retreat: Refugiu de Lux pentru Relaxare și Binecuvântare

Situat în Brăila, Alma Health & Spa Retreat este un hotel de 4 stele care oferă o experiență rafinată, îmbinând facilitățile moderne cu o oază de wellness și spa. Iată mai multe despre această destinație de lux:

Caracteristici și Servicii:

  1. Camere Elegante și Confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit, birou, televizor cu ecran plat și baie privată. Oaspeții se pot bucura de confortul lenjeriei de pat și prosoapelor furnizate în fiecare cameră.
  2. Centru de Wellness și Spa: Hotelul dispune de un centru de wellness și spa cu piscină în aer liber, piscină interioară, saună, terasă și alte facilități pentru relaxare. Hamam-ul și cada cu hidromasaj adaugă experienței de relaxare.
  3. Restaurant : Oaspeții au la dispoziție un restaurant care oferă preparate rafinate pentru a satisface gusturile exigente.
  4. Activități în Aer Liber: În împrejurimile Brăilei, oaspeții pot participa la diverse activități precum drumeții, pescuit și ciclism pentru a explora frumusețea naturală a zonei.
  5. Recepție Multilingvă și Nonstop: Personalul receptiv vorbește germană, engleză, spaniolă și franceză, fiind disponibil nonstop pentru a răspunde nevoilor oaspeților.
  6. Teren de Tenis și Bar: Hotelul dispune de un teren de tenis pentru cei pasionați de acest sport, iar barul este locul perfect pentru a savura băuturi răcoritoare sau aperitive.
  7. Aeroport Apropiat: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța este cel mai apropiat, situat la aproximativ 153 km distanță.

Alma Health & Spa Retreat oferă o escapadă luxoasă într-un cadru natural, fiind locul ideal pentru cei care caută relaxare, revitalizare și o experiență memorabilă de wellness.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA540.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE590.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1130.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1180.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Alma Health & Spa Retreat.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro