HOTEL ALMA , MAMAIA , CONSTANȚA

Hotelul Alma oferă o experiență de cazare plăcută în stațiunea Mamaia, situată la doar 350 de metri de plajă și în apropierea unor atracții precum Aqua Magic Mamaia și Pavilionul Expozițional Constanța.

Iată câteva aspecte relevante despre acest hotel:

  1. Recepție nonstop și restaurant: Oaspeții se pot bucura de flexibilitatea unei recepții deschise nonstop și au acces la un restaurant convenabil pentru a servi mesele.
  2. Conexiune WiFi și parcare privată: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi pentru a rămâne conectat și parcare privată pentru a asigura siguranța vehiculelor oaspeților.
  3. Camere confortabile: Toate camerele sunt echipate cu facilități moderne, precum birou, televizor cu ecran plat și aer condiționat. Baia privată este dotată cu uscător de păr, iar unele camere includ și un balcon pentru relaxare în aer liber.
  4. Locație convenabilă: Hotelul este situat în apropierea Satului de Vacanță din Mamaia și la o distanță scurtă de 4,2 km de lacul Siutghiol, oferind oportunități pentru explorarea zonei și a atracțiilor locale.
  5. Acces la aeroport: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la aproximativ 59 km distanță, facilitând călătoriile pentru oaspeții care sosesc cu avionul.

Cu o gamă de facilități și o locație convenabilă, Hotelul Alma Mamaia este o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea stațiunii Mamaia.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA505.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE655.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1160.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1310.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Alma din Mamaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro