HOTEL ALYSTRA , TĂȘNAD , SATU MARE


Hotelul Alystra este situat în incinta ștrandului termal Tășnad, lângă cele două bazine cu apă termală. Acesta oferă o atmosferă relaxantă, confort și lux pentru oaspeți. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  • Anul construcției: Hotelul a fost construit în anul 2006 și are o amplasare centrală față de bazinele cu apă termală și piscina cu apă rece.
  • Cazare: Hotelul dispune de 40 de camere, inclusiv 29 camere cu pat matrimonial, 6 camere single și 5 apartamente pentru 4 și 5 persoane. Fiecare cameră este dotată cu TV, internet wireless și baie privată. Capacitatea maximă a hotelului este de 74 de locuri.
  • Facilități: Hotelul oferă o serie de facilități, inclusiv o parcare proprie cu 35 de locuri, restaurant cu o capacitate maximă de 120 de persoane, o terasă cu o capacitate maximă de 500 de persoane și bazine cu apă termală și jacuzzi. Există, de asemenea, un bazin pentru copii mici.
  • Microbază de tratament: Începând cu iulie 2009, hotelul oferă o microbază de tratament cu servicii precum electroterapie-laser, magnetoterapie, unde scurte, hidrokinetoterapie, fizioterapie, împachetări în parafină și masaj.

Hotelul Alystra pare a oferi o experiență relaxantă și confortabilă pentru oaspeți, cu o gamă variată de facilități și servicii, inclusiv acces la băile termale din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEI
2 PERSOANE310.00 LEI
3 PERSOANE610.00 LEI
4 PERSOANE620.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Alystra din Tășnad.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro.