HOTEL AMBIANCE , BUCUREȘTI , SECTOR 6

Hotelul Ambiance din București ofera o experiență confortabilă și modernă.

Iată câteva aspecte cheie ale acestuia:

  1. Localizare pitorească: Situat chiar pe malul râului Dâmbovița, hotelul oferă o priveliște pitorească și poate oferi o atmosferă relaxantă.
  2. Camere moderne: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, facilități precum TV cu ecran plat, minibar și baie privată cu duș. Unele camere includ și o zonă de relaxare, adăugând un plus de confort.
  3. WiFi gratuit: Accesul la internet WiFi gratuit este oferit oaspeților, permițându-le să rămână conectați pe parcursul șederii.
  4. Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant, unde oaspeții se pot bucura de diverse opțiuni culinare, și un bar unde pot savura băuturi într-un cadru plăcut.
  5. Mic dejun tip bufet: Zilnic, este servit un mic dejun tip bufet, iar oaspeții au opțiunea de a-l savura și în camera lor.
  6. Facilități suplimentare: Recepția are program nonstop, iar hotelul oferă parcare privată cu plată (cu un număr limitat de locuri). De asemenea, există posibilitatea de a solicita un serviciu de transfer.
  7. Acces la transport public: Stația de metrou Grozăvești este la doar 5 minute pe jos, facilitând accesul la alte zone ale orașului.
  8. Atracții în apropiere: Hotelul este în proximitatea unor restaurante, baruri și atracții precum Piața Unirii și Lacul Morii.
  9. Aeroport în apropiere: Aeroportul din București se află la 20 km, ceea ce face accesul la și de la hotel convenabil.

Cu facilități moderne și o locație strategică, Hotelul Ambiance pare să fie o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează Bucureștiul.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA460.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE500.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE535.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE425.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Ambiance din București – Sector 6

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro