HOTEL ANCORA , EFORIE SUD , CONSTANȚA

Descoperiți Confortul și Frumusețea la Hotel Ancora în Eforie Sud

Hotel Ancora, situat în pitoreasca stațiune Eforie Sud, este alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de o escapadă relaxantă la malul mării.

Iată de ce ar trebui să alegeți acest hotel pentru următoarea dvs. călătorie:

  1. Localizare Excelentă: Cu plajele Eforie Sud și Eforie Nord la doar câțiva pași distanță, veți putea să vă bucurați de soare și mare în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, fiind amplasat la distanțe rezonabile de obiective turistice precum Piața Ovidiu și City Park Mall, vă veți putea bucura de experiențe diverse în timpul șederii dvs.
  2. Camere Confortabile și Primitoare: Camerele spațioase de la Hotel Ancora sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru un sejur relaxant. Beneficiați de aer condiționat, televizor cu ecran plat, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unii dintre oaspeți pot savura și priveliștea pitorească de pe balconul camerei lor.
  3. WiFi Gratuit și Aer Conditionat: Hotel Ancora vă oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, astfel încât să puteți rămâne conectat cu cei dragi sau să vă planificați următoarele aventuri. De asemenea, aerul condiționat vă asigură că veți rămâne confortabil chiar și în cele mai călduroase zile de vară.
  4. Personal Primititor și Servicii de Calitate: Personalul prietenos și profesionist de la Hotel Ancora este mereu disponibil pentru a vă asigura că aveți o ședere plăcută și fără griji. Fiți sigur că veți fi întâmpinați cu un zâmbet cald și că orice nevoie sau întrebare va fi rezolvată prompt și eficient.
  5. Apropiere de Atracții și Aeroport: Cu proximitatea sa față de atracții populare și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Hotel Ancora este convenabil amplasat pentru a vă permite să vă bucurați de tot ce are de oferit această frumoasă regiune a litoralului românesc.

Rezervați-vă șederea la Hotel Ancora și pregătiți-vă să vă relaxați și să vă bucurați de farmecul stațiunii Eforie Sud într-o atmosferă primitoare și confortabilă!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA460.00 LEI
2 PERSOANE460.00 LEI
3 PERSOANE600.00 LEI
4 PERSOANE920.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Ancora din Eforie Sud.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro