HOTEL ANDALUZIA , GIURGIU , JUDETUL GIURGIU

Hotelul Andaluzia, situat în afara orașului Giurgiu, oferă o serie de facilități pentru a asigura o ședere plăcută oaspeților săi. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  1. Camere cu aer condiționat: Oaspeții beneficiază de camere dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul în timpul șederii.
  2. Conexiuni gratuite de internet Wi-Fi: Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în întregul hotel, permițând oaspeților să rămână conectați.
  3. Facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei: Fiecare cameră include facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, adăugând un plus de confort pentru oaspeți.
  4. Restaurant cu terasă acoperită: Restaurantul hotelului servește mâncăruri naționale și dispune de o terasă acoperită, oferind o experiență plăcută de luat masa.
  5. Balcon privat: Camerele sunt prevăzute cu balcoane private, oferind oaspeților posibilitatea de a se bucura de aerul proaspăt.
  6. Baie privată: Fiecare cameră are o baie privată dotată cu cabină de duș și uscător de păr.
  7. Telefon și televizor cu ecran plat: Camerele includ facilități precum telefon și televizor cu ecran plat pentru divertisment și comunicare.
  8. Amplasare convenabilă: Hotelul este situat de-a lungul drumului național DN 5, la mai puțin de 6 km de portul Giurgiu și de Podul Bizeț. București se află la 60 km distanță.
  9. Recepție deschisă 24/7: Recepția hotelului este deschisă non-stop, oferind asistență la orice oră din zi și noapte.
  10. Servicii suplimentare: Hotelul oferă servicii de închiriere auto și serviciu de spălătorie pentru a satisface diversele nevoi ale oaspeților.

Hotelul Andaluzia pare să ofere atât facilități practice, cât și servicii care să asigure o ședere confortabilă și plăcută pentru oaspeți.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA170.00 LEI
2 PERSOANE200.00 LEI
3 PERSOANE370.00 LEI
4 PERSOANE400.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Andaluzia din Giurgiu

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro