HOTEL ANDRE’S , CRAIOVA , DOLJ

Hotelul Andre’s din Craiova ofera o locație convenabilă și facilități atractive pentru turiști. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație: Cu o amplasare la doar 1 km de centrul orașului Craiova, hotelul este accesibil și oferă proximitate către atracțiile principale ale orașului. De asemenea, fiind la doar 500 de metri de Parcul Romanescu, oaspeții pot beneficia de acces la cel mai mare parc natural din România.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu și WiFi gratuit. Aceste facilități pot contribui la confortul și conectivitatea oaspeților.
  3. Restaurant: Restaurantul hotelului oferă o gamă variată de mâncăruri tradiționale și internaționale. Capacitatea de 80 de locuri poate să acopere nevoile diverse ale oaspeților, iar prezența unui bar adaugă opțiuni suplimentare pentru relaxare.
  4. Parcare: Există o zonă de parcare publică gratuită și supravegheată, ceea ce poate fi un avantaj pentru cei care călătoresc cu mașina.

În ansamblu, Hotelul Andre’s pare a oferi o combinație de confort, accesibilitate și facilități gastronomice, iar apropierea de Parcul Romanescu poate fi un punct forte pentru cei care apreciază natura și relaxarea în aer liber.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA285.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE365.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE490.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE730.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Andre’s din Craiova

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro