HOTEL ANGELO D’ORO , PLOIEȘTI , PRAHOVA

Hotelul Angelo D’oro din Ploiești ofera o experiență plăcută și confortabilă, evidențiindu-se prin următoarele caracteristici:

  1. Camere cu decor elegant: Camerele hotelului sunt decorate cu eleganță și plin de culoare, creând o atmosferă primitoare și confortabilă pentru oaspeți.
  2. Facilități în cameră: Camerele sunt dotate cu minibar, facilitând accesul oaspeților la băuturi răcoritoare și alte gustări. De asemenea, accesul gratuit la WiFi este oferit, asigurând conectivitate pentru oaspeți.
  3. Băi luxoase: Băile din cadrul hotelului sunt luxoase și bine echipate. Acestea includ o cadă spa, duș, oglinzi și o gamă completă de produse pentru îngrijirea corpului, contribuind la confortul oaspeților.
  4. Bar intim: Hotelul dispune de un bar intim, oferind o gamă variată de băuturi rafinate. Acest spațiu poate fi potrivit pentru relaxare și socializare.

Prin aceste facilități, Hotelul Angelo D’oro pare să se adreseze oaspeților care caută o atmosferă plăcută și servicii de calitate în timpul șederii lor în Ploiești.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE605.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE680.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Angelo D’oro

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro