HOTEL ARGES , EFORIE-NORD , CONSTANTA


Hotelul Argeș din Eforie Nord pare a fi o alegere convenabilă pentru cei care doresc să se bucure de o ședere la malul mării. Iată câteva informații cheie despre acest hotel de 2 stele:

  1. Locație Atrăgătoare: Hotelul este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Plaja Debarcader și la 500 m de Plaja Eforie Nord, oferind acces facil la plajă și activitățile de la malul mării.
  2. Facilități: Hotelul are o terasă și parcare privată gratuită, ceea ce poate fi foarte util pentru oaspeții cu mașina.
  3. Camere Confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, dulap pentru haine, televizor cu ecran plat și frigider. Unele camere au balcon, oferind o privire frumoasă spre împrejurimile hotelului.
  4. Acces Gratuit la Internet: Oferă WiFi gratuit în camere, permițând oaspeților să rămână conectați.
  5. Atracții în Apropiere: Hotelul se află la aproximativ 15 km de Piața Ovidiu și la 23 km de City Park Mall & Cora Hypermarket, oferind oportunități de explorare a altor atracții din zonă.
  6. Acces la Plaje: Plaja Mirage și Plaja Șincai se află la scurtă distanță de hotel, permițând oaspeților să se bucure de mai multe opțiuni de plajă.
  7. Aeroportul: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la aproximativ 36 km distanță, facilitând călătoriile către și de la hotel.

Hotelul Argeș pare a oferi o gamă de facilități convenabile pentru o ședere relaxantă la malul mării în Eforie Nord. Este potrivit atât pentru turiștii interesați de plajă și relaxare, cât și pentru cei care doresc să exploreze atracțiile din jur.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEI
2 PERSOANE325.00 LEI
3 PERSOANE345.00 LEI
4 PERSOANE500.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Riga din Arad.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro