HOTEL ARIEȘUL , TURDA , CLUJ

Hotel Ariesul: Bucurați-vă de Confort și Relaxare în Turda

Hotel Ariesul reprezintă o destinație plăcută și reconfortantă situată în frumoasa localitate Turda, oferind o gamă variată de facilități și servicii pentru o ședere plină de confort. Iată mai multe detalii despre ceea ce vă așteaptă la Hotel Ariesul:

 1. Locație Convenabilă:
  • Hotelul este poziționat la 2.5 km de centrul orașului Turda, în zona Băilor-Sărate. Cu acces ușor la Ștrandul Durgău (la 3.3 km) și Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca (la 39 km), vă oferă o bază strategică pentru explorarea regiunii.
 2. Confortabil și Accesibil:
  • Cele 71 de camere ale hotelului, dispuse pe 5 niveluri, sunt concepute pentru a vă oferi un sejur confortabil. Fiecare cameră are baie proprie, frigider, televizor, iar accesul la internet Wi-Fi este asigurat gratuit. Parcarea păzită adaugă un plus de securitate pentru mașina dumneavoastră.
 3. Bază de Tratament Balnear:
  • Hotelul dispune de o bază de tratament balnear, unde oaspeții pot beneficia de diverse proceduri pentru relaxare și revitalizare.
 4. Opțiuni de Agrement:
  • Pentru momente de relaxare în aer liber, hotelul oferă o terasă cu un bar, o grădină frumoasă și un teren de tenis pentru cei pasionați de acest sport.
 5. Restaurant Cu Bucătărie Variată:
  • La parterul hotelului, veți găsi un restaurant care vă așteaptă cu preparate delicioase din diverse bucătării, oferind o experiență culinară diversificată.

Hotel Ariesul este o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine confortul cazării cu facilități balneare și opțiuni variate de agrement. Indiferent dacă vă aflați în Turda pentru afaceri sau relaxare, acest hotel vă asigură o experiență plăcută. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate beneficiile oferite de Hotel Ariesul!

CAZARETARIFEMASATRATAMENT
1 PERSOANA190.00 LEIPENSIUNE COMPLETAINCLUS
2 PERSOANE380.00 LEIPENSIUNE COMPLETAINCLUS
3 PERSOANE570.00 LEIPENSIUNE COMPLETAINCLUS
4 PERSOANE760.00 LEIPENSIUNE COMPLETAINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Arieșul din Turda

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro