HOTEL ARIZET BOUTIQUE , MAMAIA , CONSTANȚA

Hotel Arizet Boutique din statiunea Mamaia pare să ofere o ședere confortabilă și relaxantă pentru oaspeții săi. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  1. Facilități de cazare: Camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat, aer condiționat și baie privată, asigurându-se că oaspeții se simt confortabil și relaxați în timpul șederii lor. Unele camere oferă chiar și o terasă pentru a vă bucura de aerul proaspăt și de priveliștea împrejurimilor.
  2. Facilități suplimentare: Hotelul pune la dispoziție biciclete gratuite, o grădină și un lounge comun, oferind oportunități pentru relaxare și recreere în aer liber. Parcarea privată gratuită este un avantaj suplimentar pentru oaspeți.
  3. Servicii convenabile: Personalul hotelului poate organiza servicii de transport de la/la aeroport, facilitând călătoriile pentru oaspeții care sosesc cu avionul.
  4. Locație centrală: Situat la doar 6 minute de mers pe jos de Princess Beach, hotelul este aproape de plajă și de alte puncte de atracție populare din Mamaia, precum Plaja Mamaia și Crema Summer Club and Beach.
  5. Accesibil de la aeroport: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la doar 24 km distanță, asigurându-se astfel că sosirea și plecarea sunt convenabile pentru oaspeții care călătoresc cu avionul.

Cu facilități moderne și o locație convenabilă, Arizet Boutique Mamaia oferă o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să se bucure de o ședere relaxantă și plăcută în Mamaia.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA375.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE415.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE790.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE830.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Arizet Boutique din Mamaia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro