HOTEL ARKA , ORȘOVA , MEHEDINȚI

Hotelul Arka pare a fi o opțiune de cazare confortabilă în Orșova. Iată mai multe detalii despre acest hotel de 4 stele:

  • Piscină în Aer Liber și Terasă: Hotelul oferă o piscină sezonieră în aer liber, ceea ce poate fi o oportunitate minunată de relaxare pentru oaspeți. De asemenea, există o terasă unde se poate petrece timp în aer liber.
  • Restaurant și Bar: Hotelul are un restaurant unde oaspeții pot savura mesele, precum și un bar unde se pot servi băuturi.
  • Aer Condiționat și WiFi Gratuit: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat pentru confortul oaspeților, și oferă acces WiFi gratuit.
  • Mic Dejun Continental: Oaspeții au la dispoziție un mic dejun continental, ceea ce poate fi un mod plăcut de a începe ziua.
  • Parcare Privată Gratuită: Hotelul oferă parcare privată gratuită pentru mașini.
  • Facilități de Afaceri: Hotelul dispune de facilități de afaceri, cum ar fi serviciu de călcătorie, fax și fotocopiere, care pot fi utile pentru oaspeții în scop de afaceri.

Hotelul Arka pare a oferi o gamă de facilități care pot asigura o ședere plăcută și confortabilă pentru oaspeți, în timp ce explorează atracțiile din apropiere, cum ar fi Porțile de Fier I și Chipul lui Decebal sculptat în stâncă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA350.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE850.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1000.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Arka din Orșova

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro